• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

4,5 SENELİK GEÇMİŞ

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan baris34x
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Çok çok iyi özellikle sırt ve omuz.Göğüs ucunda sanırım biraz yağ var onun dışında bacaklar fotodan ince duruyor benim gözlemim bu kadar :)

Pshhhh

No one cares how much u can lift if u are not aesthetic

Çok çok iyi özellikle sırt ve omuz.Göğüs ucunda sanırım biraz yağ var onun dışında bacaklar fotodan ince duruyor benim gözlemim bu kadar :)

Pshhhh

No one cares how much u can lift if u are not aesthetic

Teşekkür ederim bacak dışında bir sıkıntımız yok suanlık :)[DOUBLEPOST=1457076500][/DOUBLEPOST]Thailand 'dan bir kare atmazsam olmaz ;):)

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    188,4 KB · Görüntüleme: 516
Son düzenleme:
Bana sırt ve bacak biraz daha ağır kilo ve ekstra ilgi istiyormuş gibi geldi, gayet iyi estetik vücut tebrikler

Selamlar. Arkadaşlar eksiklerini belirtmiş sende kısmen farkındasın. Jinekomastri konusuna katılıyorum onu bir an önce halledersen çok iyi olur senin için.

Kimse bahsetmemiş ama ben triceps eksikliğine dikkat çekmek istiyorum. Onu da halledersen çok daha estetik olabilir

Kolay gelsin

Back
Yukarı