• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

4 . Ayım ve Gelişimi siz yorumlayın .

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Devon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Devon

Üye
Bundan önceki resimlerim bu konuda vardır .

https://www.bodyforumtr.com/vbforum/bodyde-3-ay-m-ve-t24782.html?t=24782

Başlamadan Önce

Boy : 1.70

Kilo : 47

Biceps : 26

Şuanki Durum ( 4. ayımda)

Boy : 1.71

Kilo : 55

Biceps : 30 ( Sıcak 31 )

Haftanın 5 günü idman yapıyorum bide sırt'ım için ayrı bi yorum bekliyorum :D

bide konuyla tamamen alakasız bişe sorucam , hayatımda ilk kez dar bi gömlek aldım ve sizce zayıf mı görünüyorum normal mi merak ettim lütfen dogru cevabı verin :D

http://i1003.hizliresim.com/2010/3/5/7344.jpg

http://i1003.hizliresim.com/2010/3/5/7393.jpg

Eklentiler

• 05032010_002.jpg
    05032010_002.jpg
    49,2 KB · Görüntüleme: 815
  • 05032010_006.jpg
    05032010_006.jpg
    54,2 KB · Görüntüleme: 784
  • 05032010_008.jpg
    05032010_008.jpg
    40,2 KB · Görüntüleme: 736
  • 05032010_010.jpg
    05032010_010.jpg
    39,2 KB · Görüntüleme: 699
  • 05032010_011.jpg
    05032010_011.jpg
    43,4 KB · Görüntüleme: 675
  • 05032010_014.jpg
    05032010_014.jpg
    50,7 KB · Görüntüleme: 795
  • 05032010_016.jpg
    05032010_016.jpg
    42,6 KB · Görüntüleme: 977
  • 05032010_017.jpg
    05032010_017.jpg
    41 KB · Görüntüleme: 780
  • 05032010_018.jpg
    05032010_018.jpg
    47 KB · Görüntüleme: 784
  • 05032010_020.jpg
    05032010_020.jpg
    71,2 KB · Görüntüleme: 812
bence çok zayıfsın kilo almalısın. ama yediklerine dikkat edip aldığın kiloları kasa çevirirsen iyi olacağına inanıyorum .. bu benim düşüncem

iyi yoldasın bence beslenmene dikkat edersen kiloda alırsın bence gelişim güzel.

gömlek içinde yorum yazıyım bence gayet normal duruyo zayıf falan göstermiyosun ama gömleği bi ütüle :)

iyi yoldasın bence beslenmene dikkat edersen kiloda alırsın bence gelişim güzel.

gömlek içinde yorum yazıyım bence gayet normal duruyo zayıf falan göstermiyosun ama gömleği bi ütüle :)

Ehehe :D Yorum için tşkler. gömlegi yeni paketinden actıgım için öle kırısık biraz , Ütülerim :D

masallah taş gibisin :D kaç basıyorsun zafer benchte 140-160 ? dün 130 bastığını söylemiştin birde amino acid siz neyse şaka şaka zaferim vücudun harika sabrla calış biliyorum imkanlarını 6 aya harika olursun :=)

masallah taş gibisin :D kaç basıyorsun zafer benchte 140-160 ? dün 130 bastığını söylemiştin birde amino acid siz neyse şaka şaka zaferim vücudun harika sabrla calış biliyorum imkanlarını 6 aya harika olursun :=)

ehehe sende olucan inş tahsinim :D abartma sende 4 aylık vucudu :D bu arada bech demısken bechte barla birlikte 40 kaldırıyorum :D

sana 2 onerım var. kilo alırken yag alma. bu senın icin morel bozucu olcaktır kaslarının arası yagla kapanıp duz bır goruntu olusacaktır. Digeri ise uzullarına iyi bak. bacak ve kol kemıklerın gelısebılcek yastasın. bıraz arastırıp olanları kalınlastırmak ıcın ugras bence. boyle devam edersen yapın ıyı gıbı ılerıde emınımkı bu sporda ıyı bır yere gelebılırsın.

kemık yapından alacagın 1-2-3 cm olcu ılerıde cok avantajlı hale getırecektır senı.

sanırım size söylemiştim, bbuilder mı olmak istiyorsunuz yoksa fit olmak için mi bu spor ile ilgileniyorsunuz?

bu çok çok önemli, belki takmama gerek yok diyebilirsiniz fakat ileride keşke dememeniz için şimdiden karar veriniz...

gömlek - gayet hoş durmuş :)
biceps - başlangıç için gerçekten güzel
sırt - başlangıç için iyi denilebilir
göğüs & karın - gördüğüm kadarıyla (yani ışık, çekilen makine gibi etkenlerden de olabilir) biraz sorun var
bacaklar - daha çalışmamışsınız sanırım... (ayrıca sizi kişisel bakım bölümüne de bekleriz :) )

genel olarak amacı seçmeniz gerekli fakat bbuilder olarak değerlendirirsek çook çalışmanız lazım çok ! :)

haydi kolay gelsin...

iyi yoldasın sende benım gıbı kılo almaya calısıon :Dhehe

Kilo yok mu ahh ahh :D

sana 2 onerım var. kilo alırken yag alma. bu senın icin morel bozucu olcaktır kaslarının arası yagla kapanıp duz bır goruntu olusacaktır. Digeri ise uzullarına iyi bak. bacak ve kol kemıklerın gelısebılcek yastasın. bıraz arastırıp olanları kalınlastırmak ıcın ugras bence. boyle devam edersen yapın ıyı gıbı ılerıde emınımkı bu sporda ıyı bır yere gelebılırsın.

kemık yapından alacagın 1-2-3 cm olcu ılerıde cok avantajlı hale getırecektır senı.

Yağ almamak için ugrasıyorum , 2 proteinim geliyor gainer bile almadım ki yağlanmıyım diye . bide bacak ve kolu nasıl kalınlastırcam onu anlıyamadım tam duh

sanırım size söylemiştim, bbuilder mı olmak istiyorsunuz yoksa fit olmak için mi bu spor ile ilgileniyorsunuz?

bu çok çok önemli, belki takmama gerek yok diyebilirsiniz fakat ileride keşke dememeniz için şimdiden karar veriniz...

gömlek - gayet hoş durmuş :)
biceps - başlangıç için gerçekten güzel
sırt - başlangıç için iyi denilebilir
göğüs & karın - gördüğüm kadarıyla (yani ışık, çekilen makine gibi etkenlerden de olabilir) biraz sorun var
bacaklar - daha çalışmamışsınız sanırım... (ayrıca sizi kişisel bakım bölümüne de bekleriz :) )

genel olarak amacı seçmeniz gerekli fakat bbuilder olarak değerlendirirsek çook çalışmanız lazım çok ! :)

haydi kolay gelsin...

Yorum için öncelikle teşekürler .
Amacım Fit olmak öle abartılı kas istemiyorum zaten .
Karın Hiç Çalısmadım onu aktarmayı unutmusum , Özür .
Bacak başladıgımdan beri giriyorum hatta agırlıklarda baya bi arttı ama kameradan öle gözükmüş yada kıllardanda olabilir kalf ve üst bacak tarafım iyi normalde .:)

Uzul ne acaba?..
Uzuv olmasın?..

Benimde siz söyleyince dikkatimi cekti . anLamadım orayı . hem uzuv ne ki :shock:

Belli bir amaç dorultusunda birden fazla dokunun bir araya gelmesinden oluşan bedenin bir parçasına uzuv denır.. Kısacası organ.. Yanı kas anlamında kullanılmaz fakat kol bacak vs karsılayabılır..

Kilo yok mu ahh ahh :D

Yağ almamak için ugrasıyorum , 2 proteinim geliyor gainer bile almadım ki yağlanmıyım diye . bide bacak ve kolu nasıl kalınlastırcam onu anlıyamadım tam duh

Yorum için öncelikle teşekürler .
Amacım Fit olmak öle abartılı kas istemiyorum zaten .
Karın Hiç Çalısmadım onu aktarmayı unutmusum , Özür .
Bacak başladıgımdan beri giriyorum hatta agırlıklarda baya bi arttı ama kameradan öle gözükmüş yada kıllardanda olabilir kalf ve üst bacak tarafım iyi normalde .:)

nasıl yani? karın çalışmadan nasıl fit bir vücuda sahip olacağınızı düşünüyorsunuz anlamak zor... programınızı acilen gözden geçirmeniz gerekiyor... mümkünse profesyonellere danışmanız gerekiyor eğer gerçekten bahsettikleriniz doğru ise... sonuçta orantısız bir vücut istemiyorsanız mutlaka eşit oranda çalışmalısınız bb bundan ötürü kolay ve herkesin yapabileceği bir spor değildir...

ayrıca fit kalmak istiyorsanız mutlaka belirli bir oranda kalmalısınız ve bu yönde de programınızı gözden geçirmelisiniz...

nasıl yani? karın çalışmadan nasıl fit bir vücuda sahip olacağınızı düşünüyorsunuz anlamak zor... programınızı acilen gözden geçirmeniz gerekiyor... mümkünse profesyonellere danışmanız gerekiyor eğer gerçekten bahsettikleriniz doğru ise... sonuçta orantısız bir vücut istemiyorsanız mutlaka eşit oranda çalışmalısınız bb bundan ötürü kolay ve herkesin yapabileceği bir spor değildir...

ayrıca fit kalmak istiyorsanız mutlaka belirli bir oranda kalmalısınız ve bu yönde de programınızı gözden geçirmelisiniz...

Hocama bunu cok sefer söyledim , Saglam ,başarıları fazla olan bi hocadırda. Hocam ise 60 kiLoya uLaşınca Karın ve beL'i programa ilave edicem dedi .

Back
Yukarı