• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

4. ayın sonu.

Ben birtane daha böyle konu açmıştım foto eksikti o konuda nereden düzelticegimide bulamadım onun için yeni konu açtım şimdiden özür diliyorum :)
İLk foto 2. ay

havludan sonraki fotolar 4. Aydan Bench press 85 kilo :) Leg press 200 şu oturarak yaptıgımda 110 galiba :D
Boy:1.85
Kilo : 87
Bel : 87
Kol : 36

Eklentiler

• Resim 001.jpg
    Resim 001.jpg
    59,6 KB · Görüntüleme: 2.483
  • Resim 159.jpg
    Resim 159.jpg
    61,6 KB · Görüntüleme: 2.202
  • Resim 161.jpg
    Resim 161.jpg
    57,7 KB · Görüntüleme: 1.934
  • Resim 160.jpg
    Resim 160.jpg
    61,3 KB · Görüntüleme: 2.806
  • Resim 002.jpg
    Resim 002.jpg
    67,9 KB · Görüntüleme: 2.132
  • Resim 163.jpg
    Resim 163.jpg
    72,7 KB · Görüntüleme: 2.080
  • Resim 165.jpg
    Resim 165.jpg
    79,3 KB · Görüntüleme: 1.820
  • Resim 167.jpg
    Resim 167.jpg
    68,8 KB · Görüntüleme: 2.041
Son düzenleme:
Bu arada Fotolardaki tipim yüzünden hepinizden özür diliyorum normalde o kadar tipsiz değilimdir :D

bench 85 demişsin ama sönük kalmış biraz haberin olsun agırlıgı düşürüp mesela 65 felan yavaş düzgün ve 4x10 yapman belki değiştirebilir durumu ancak gelişmelerin gayet iyi.tebrik ederim...

bench 85 demişsin ama sönük kalmış biraz haberin olsun agırlıgı düşürüp mesela 65 felan yavaş düzgün ve 4x10 yapman belki değiştirebilir durumu ancak gelişmelerin gayet iyi.tebrik ederim...

hacimlenmesi için agırlıgı artırıp tekrar sayısını düşürüyoduk herhalde ? ben ona göre yapıyorum .. Ama sizin dediginizide yapayım hangisi daha fazla kasarsa onla devam edicem teşekkürler .. :)

hacimlenmesi için agırlıgı artırıp tekrar sayısını düşürüyoduk herhalde ? ben ona göre yapıyorum .. Ama sizin dediginizide yapayım hangisi daha fazla kasarsa onla devam edicem teşekkürler .. :)

slipknot16 dediğim hataya kendim düştüm o yüzden tavsiye veriyorum bir dene baktın olmadı geri dönersin ben 1 ay düşürdüm yavas yavas 3 ayda 85 geri döndüm gözle görülür değişim oldu 2 ay 85 te gittim sadece tavsiyem ama sonuc aldım:)) omuzada önem ver cok iyi bir fizigin var değerlendir bunu...

slipknot16 dediğim hataya kendim düştüm o yüzden tavsiye veriyorum bir dene baktın olmadı geri dönersin ben 1 ay düşürdüm yavas yavas 3 ayda 85 geri döndüm gözle görülür değişim oldu 2 ay 85 te gittim sadece tavsiyem ama sonuc aldım:)) omuzada önem ver cok iyi bir fizigin var değerlendir bunu...

Teşekkürler :D Omuzu da aksatmıyorum yapıyorum onu 30 40 50 şeklinde yapıyorum daha fazla gitmiyo çünkü çok zor :D

Teşekkürler :D Omuzu da aksatmıyorum yapıyorum onu 30 40 50 şeklinde yapıyorum daha fazla gitmiyo çünkü çok zor :D

yok onu fazla zorlama 4x12 dene ondada mesela niye tavsiye veriyorum cunku 16 yasa göre iyisin ve gelişirsin hemen vücudun cabuk tepki verir bunları deneyerek vücudunu tanı ve kendi hocan ol zamanla...

vücudun güzel devam ... arkadaşın dedıgı gibi ağır girip hacimlemek dogru ama duzgun yapmadıktan sonra bı faydasını goremezsın 85 degılde kıloyu 70 65 falan düşürüp bide çalış yansın oraların hisset ... tekrar yavaş yavaş 85 90 100 ... çık hayırlısı devam :)

Fotolara bakıyorumda aglıcam neredeyse ya :( :D Ramazan dan dolayı kas felan kalmadı ya :D son 2 ayım daha var ona tozla giricem inş toparlarız :D

85kg becnh presste tek başına giriyosan ve doğru yapıyosan tebrik ederim. fakat 85kg göğüs girmene rağmen fazla dolgunluk göremedim. kollarının hacmi güzel. 6 ay daha böyle devam et sonra definasyon ile güzel bi vücudun olur. başarılar

ya herkes böyle diyo 85 giriyorum ama makinede giriyorum serbest ile arasında bir fark varmı bilmiyorum ? hareketide dogru yaptıgıma inanıyorum ama gerçekten dolgunluk pek yok sorun ne anlamadım beslenmemi dikkatli bir şekilde yapıcam bu 2 ay bakalım ne olucak . İnş inş ama 6 ay devam edemicem herhalde öss dönemindeyim inş kazandıktan sonra kendimi bu spora adıcam :)

genel olarak hacim eksiğin var gibi geldi bana. göğüs-omuz-sırt üçlüsü kollarınla orantısız gibi. kollar saydığım bölgelerine göre epey önden gidiyor, aksi olması gerekirken. göğüs çalışmalarına flye, crossover gibi hareketler ekle derim ve omuzlarına da biraz daha özen göster.

Açıkçası biraz kıskandım :) . Ben 3,5 ay yaptım sonra 1,5 ara vermek durumunda kaldım şimdi 2 aydır düzenli yapıyorum çok şükür. Ama henüz gözle görülür değişiklik yok bende.Biraz da yağ sorunum olduğu için kaslar belirgin durmuyor.

ya herkes böyle diyo 85 giriyorum ama makinede giriyorum serbest ile arasında bir fark varmı bilmiyorum ? hareketide dogru yaptıgıma inanıyorum ama gerçekten dolgunluk pek yok sorun ne anlamadım beslenmemi dikkatli bir şekilde yapıcam bu 2 ay bakalım ne olucak . İnş inş ama 6 ay devam edemicem herhalde öss dönemindeyim inş kazandıktan sonra kendimi bu spora adıcam :)

Vücudunun 4 aya göre iyi olduğunu düşünüyorum.Ayrıca senden de bu cevabı bekliyordum.(Makineyle çalışıyorum.)Çünkü göğüsler 85 kiloya göre iyi değil.Makineyle,doğal Bench Press arasında tabiki fark var.Doğal olan da küçük kas grupları da devreye giriyor çünkü halteri dengelemeye çalışıyorsun.Yani daha zor.Ha bu arada bunu söyledikten sonra gaza gelip direk doğal şekilde bench press yapma.85 kilonun altına girme sonuçları kötü olabilir.Düşürürsün vs sonra sakatlanırsın.

Makineyle yaptığın her hareketin %15-25 ini alet yapıyor, 4 aylık ideal kiloda olan bir kişi 40-50 birşey basıyordur. Zaten 40-50 e geldikden sonra artırma durur gibi birşey :).

• Like
Reactions: R10
Back
Yukarı