goodfellas9
Üye
Devaaaaam
95 e kadar yolu var

Devaaaaam95 e kadar yolu var
Hacimlenmek güzel oluyor aslında kışın en güzel yanı bu sanırım. İşle aynı anda yürütmeye çalışınca sporu zor oluyor biraz ama günde 1 saat sürüyor sonuçta inşallah zorlucam sınırları iyice zor bi hedef değil benceKışın çalışmak daha güzel. Yazın sıcaklarda hiç gitmiyor bunaltıcı ter kokulu salonlar. Şimdi hem yemesi hem çalışması güzel. Olabildiğince hacimlen. hedefindeki kol için bu gerekli. define olunca şimdiki ölçüyü bulman iyi olur.
Bende omuza odaklanmanı öneririm. Bu konuyu bir incele derim https://www.bodyforumtr.com/threads/İri-omuz-başları-İçin-püf-noktalar.9119/üst göğüs gelişmiş. bel de çok kalın değil her şey normal gözüküyor. omuz trapeze biraz daha önem vermelisin.
her gün 10bin adım 5 6 günde antrenman.. 3500 az gelmeli normalde. gerçi metabolizmayla alakalı. ben 100 kilo yüzde 18 yağ oranıyla 3000 kaloriyi geçince yağlanıyor vücudum. internetteki hesaplamalar kilomu korumak için 3400 almam gerektiğini söylüyor. yalan. her vücut her insan farklıBen de bulk dönemindeyim. Günlük 3500 alıyorum. Yani +300.
3000 kalori az değil mi? Gerçi ben haftada 5-6 gün antrenman yapıyorum ve her gün 10 bin adım yürüyorum. Senin hesap doğru mu ve yaptığın aktiviteleri yazar mısın? Ben de ona göre kalori ayarlaması yapayım.
omuz 123 ile başlamışım bulka şuan 127 + 4 cm
göğüs 101 di aslında 98 e düştümüştü yada ölçüm hatasıda olabilir o durumda 100 de düz hesapşuan 108
kol 34 cm ile başladım şuan 37 + 3 cm
90 cm ile başladık + 96 97 6 7 cm arttı çözeriz basit onlardolu dolu 2.5 aylık sonuçlar
80 kg ile başladım şuan 86.5 90 95 arasına kadar gidicem korkum yok![]()