4. ay once ve sonra

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kol ve omuzların ilk dikkatimi çeken bölge oldu sanırım idmanda çekilmiş fotolar.Sırt bacak pozları verirsen daha iyi değerlendirebilir.

Gerçekten İyi İş Çıkarmışsın Dostum :) Bu Arada... Optimumdan Memnunmusun ? İyi Kilo Alabildinmi ? Birde Bırakınca Kilo Kaybı Oldumu ?

Kol ve omuzların ilk dikkatimi çeken bölge oldu sanırım idmanda çekilmiş fotolar.Sırt bacak pozları verirsen daha iyi değerlendirebilir.
Gerçekten İyi İş Çıkarmışsın Dostum :) Bu Arada... Optimumdan Memnunmusun ? İyi Kilo Alabildinmi ? Birde Bırakınca Kilo Kaybı Oldumu ?
valla ben memnun kaldım açık söyliyim tozu kullanırken normal bi beslenme şeklim vardı sadece hani sıksık fakat az yiyordum o kadar yuklenmiyordum ona ramen 65 ten 70 çıktım tabı bu kiloyu sadece tozla değil birazda beslenme sayesınde aldıgıma ınanıyorum.

Peki Bırakınca Sence Kilo Kaybı Söz Konusu Olurmu Çünkü Ben Yazın Kullanmayı Düşünüyorum Yaz Bitince Okul Var Bırakıcam Zaten 10 Kilo Falan Alsam Yeter ..

63 ten 70e ,,, butun kıloyu kas olarak almıssın galıba :D kolları ve omuzları iyi geliştirmişsin ama diger bölgeler pek fazla gelısmemıs o_O

Değerli üyemiz;
Başlığınız kilitlenip kapatılmıştır.

Kilitlenme Sebepleri :
- Fotoğraf ekleme kurallarına uyulmamıştır!

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı