• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

4 aydır yapıyorum.Boy 183 kilo 82

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan nobodys
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Gayet güzel bir vücut beslenmene dikkat ettiğinde belli ileriki zamanlarda daha iyi olucaksın :)

4 ay için harika bence. Ortalamaya göre yağsız olman senin için büyük avantaj, 2 sene boyunca böyle disiplinle devam edersen harika olursun bence.

Bu arada bel bölgesi için acele etme, Bulk dönemine devam et, ilerde definasyona girdiğinde halledersin orayı. Bende ordan hoşlanmıyorum ancak uzun vadede en iyi faydayı almak için sabır şart, izleyeceğin yolu düzgün çizmen lazım.

Evet kollarımda orantısızlık var sağ kol daha büyük sol kola oranla zamanla eşitlenir diye düşünüyorum.Hocamada söyledim yeni programımda biceps için daha detaylı bi program hazırlıcak.

Son Fotoğrafına bakılınca 4 ayda olacak bir gögüs yapısı değil o dostum .

aaa demek öyle kaç ayda yapılmış göğüs yapısı sen bu işin uzmanısın ya bi bakışta anladın.Ya benım elime ne geçer 4 ay yazsam yani niye yalan söyliyim.Kimseye yalan borcum yok ya inanmıyosan inanma sacma sapan yorumlar yazm****afa_kafa_kafa_kafa_kafa_kafa_kafa_a32a32a32a32a32

Back
Yukarı