4 AYDA 1 CM KOL ARTIŞI ?

4 ayda 1 cm kol artışı var neden bukadar düşük? Antrenman sırasında damarlar belirginleşiyor eskiye göre ama nedense ölçtüm sadece 1 cm fark var ve 4.ayım bu.kimisi 3 ayda 4-5 cm atıyor forumda çok gördüm.Neden bende bukadar düsük oldu ?

Yeni mi başladın eğer 4 ay başlangıc süresiyle birlikteyse azmış gelişim aynen antreman programında ya da beslenmede bir sıkıntı vardır ama uzun süredir yapıyosan ve gelişim yavaşlamışsa normal 4 ayda 1 cm

Yeni mi başladın eğer 4 ay başlangıc süresiyle birlikteyse azmış gelişim aynen antreman programında ya da beslenmede bir sıkıntı vardır ama uzun süredir yapıyosan ve gelişim yavaşlamışsa normal 4 ayda 1 cm
Yeni basladım zaten o yüzden az geldi banada.Program sabit kalmadı 4 ayda 2. programım bu 1.ay full body di zaten. Beslenmede dikkat ediyorum ama kilo alımı olmadı 4 ayda.[DOUBLEPOST=1522878093][/DOUBLEPOST]
Bir şeyleri yanlış yapıyorsun bunun önlemini alman gerek
Bende farkettim ve onu bulmak için konuyu açtım :)[DOUBLEPOST=1522878176][/DOUBLEPOST]
4 ayda 1 yılda 3 cm yapar 20 yılda 60 cm böyle bir şey imkansız tabi 4 ay da 1 normaldir
Ama yeni baslayanlarda ilk ayda bile 1 cmi alan oluyor ve 4 ayda 4 cm alan çok kişi gördüm forumda.Bana 2 cm bile olsa hosuma giderdi ama 1 cm çok çok az geldi nedense.Sanki 4 ay bosa gitmişim salona gibi oldu :) Sporu bırakmıcam zaten ama nerde yanlıs yaptıgımı çözmem gerekiyor

önce bir tahlil yaptır testo oranın düşük mü falan diye düşük değilse beslenme-antreman-uyku-genetik bu 4 ünden biridir

önce bir tahlil yaptır testo oranın düşük mü falan diye düşük değilse beslenme-antreman-uyku-genetik bu 4 ünden biridir
Tamamdır onu sağlık ocağında kan vererek öğrenebilirim heralde ondan sonra yazarım.[DOUBLEPOST=1522966321][/DOUBLEPOST]
Hareketleri yanlış yapıyor olma ihtimalin yüksek. Formunu düzgün tut.
Mümkün oldugunca bozmamaya çalışıyorum sadece son setin son tekrarlarında azda olsa bozulma oluyor tabi :) Dikkat edebildiğim kadar ediyorum

4 ayda 1 yılda 3 cm yapar 20 yılda 60 cm böyle bir şey imkansız tabi 4 ay da 1 normaldir
Spora yeni başlayanların büyümesi birkaç senedir spor yapanlara oranla daha çabuk büyüyor. Zaman ilerledikçe büyüme yavaşlıyor ondan dolayı 4 ayda 1 cm normal değil aksine az bi gelişme ama dedikleri gibi formdan veya beslenmedendir

Back
Yukarı