TEşekkür ederim dostum. Moral oluyor bu tarz yorumlar.[DOUBLEPOST=1386866124][/DOUBLEPOST]Senin önünü alamayacağız, resim süper
Sen ilk resmi koyduktan sonra forumu bırakanlar yüzünden, forum çok sakin bu aralar, eski soru-cevap akışı kalmadı.
Olurmu en önemli şey SU ! 4-5 litreye zorla. Yanında sürekli bir şişe bulundur zaten bi yerden sonra alışkanlık oluyor.Abi bende spora başladım suyu azaltdım mal gibiiçesim gelmiyor
bu arada inşallah sağlığınız kötüye gitmez baya hızlı gelişmissiniz
![]()
ben nescafeyi yaklaşık 3 aydır düzenli kullanıyorum. Spora gitmeden yarım saat önce 3-4 tepeleme tatlı kaşığı çok az suda karıştırıp dikiyorum. Anında midem bi garip olup metabolizma hızlanıp wc ye çıkıyorum sonra sporaGöğüs kılsızken daha seksibu arada nescafe alıyımmı iyimidir kafein için
Kesinlikle sıkı diyet yaptım. Gün aşırıda antremanlarımın sonunda abs çalıştım. Ama asıl çıkartan diyet diye üdşünüyorum sonuçta yağ oranı düşüyor. Bu arada diyetten kasıtım, gene ayıptır sölemesi hayvan gibi yiyorum ama protein ağırlıklı ve yağsız. Zeytinyağı, kuruyemiş ve balık yağı (ton balığı) bolca tüketiyorum. Onlarda sıkıntı yok. Unutmadan; her antremanın sonunda (yorgunluk durmuma göre) ya 30dk HITT yada 40-50dk normal kardiyo antremanımı mutlaka yaparım.alt karın bölgesini eritmek için sıkı diet, sert antrenman yada onun içinde mi "inanılmaz geliştiren" suplementlerınizden kullandınız.
Şu 25 kuruşluklardanmı yoksa bütün şeklinde mi alayımben nescafeyi yaklaşık 3 aydır düzenli kullanıyorum. Spora gitmeden yarım saat önce 3-4 tepeleme tatlı kaşığı çok az suda karıştırıp dikiyorum. Anında midem bi garip olup metabolizma hızlanıp wc ye çıkıyorum sonra sporadaha kötü bi etkisini görmedim ve heryerdede en güçlü yağ yakıcı 'kafein'olarak geçiyor. Karar senin.[DOUBLEPOST=1386875155][/DOUBLEPOST]
Kesinlikle sıkı diyet yaptım. Gün aşırıda antremanlarımın sonunda abs çalıştım. Ama asıl çıkartan diyet diye üdşünüyorum sonuçta yağ oranı düşüyor. Bu arada diyetten kasıtım, gene ayıptır sölemesi hayvan gibi yiyorum ama protein ağırlıklı ve yağsız. Zeytinyağı, kuruyemiş ve balık yağı (ton balığı) bolca tüketiyorum. Onlarda sıkıntı yok. Unutmadan; her antremanın sonunda (yorgunluk durmuma göre) ya 30dk HITT yada 40-50dk normal kardiyo antremanımı mutlaka yaparım.
Ben 200gr lik buyuk paketlerinden aliyorum marketine gore 16-20tl arasiŞu 25 kuruşluklardanmı yoksa bütün şeklinde mi alayım![]()
Harika gidiyorsun doğal olduğuna inanasım gelmiyor![]()
Bide suyu ayakta veya oturarak mı iciyon abi az önce ictim 4 bardak saat başı çişim geliyoBen 200gr lik buyuk paketlerinden aliyorum marketine gore 16-20tl arasi![]()
ehehehe sen içte ayakta oturarak amuda kalkıp farketmezBide suyu ayakta veya oturarak mı iciyon abi az önce ictim 4 bardak saat başı çişim geliyo![]()
Herhangi bi supplement kullanmıyorumda hala oğluna tuvalet dedim adamın yazdığı şeye bak rezil oldumehehehe sen içte ayakta oturarak amuda kalkıp farketmezöle bir andada 4-5 bardak yüklenirsen işe yaramaz. Bardakla olmaz durmadan doldur falan... Sen kendine güzel cam bi şişe al onu doldur dursun yanında. Arada aklına geldikçe ağzın kurudukça al bi yudum... Antremana gidincede bi hedefin olsun örnek 3 tane 500ml lik şişe götürüosan onları antreman saatine yayarak bitir yavaş yavaş. Özellikle creatine alıp protein tozu kullanıyorsan su çok çok öenmli sağlığın için..
Herhangi bi supplement kullanmıyorumda hala oğluna tuvalet dedim adamın yazdığı şeye bak rezil oldumbide antrenmandan sonraki gün kas agirmasi yavaş yavaş gidiyormu ?
Konuyu takip ediyorum ama yaş boy kilo ölçüler paylaşılmamış sanırım .?
çok güzel gelişim ve yazılarınızda motivasyon verici geldibir sorum olacak. bcaa ve protein tozu kullanımını hangi saatlerde önerirsinz.