• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

4 Aylık BB Resilerim Yorumlarınızı Bekliyorum

Merhaba Arkadaşlar

BB başlayalı 4 ay oldu ve 5.aya girdim tarih 28/05/2007 aşağıya resimlerimi ekledim sizden ricam bu işte deneyimli arkadaşlarımımızın bana yol göstermesi

Boy:180
Kilo:73
Bel:79
Kol:37

goruntu05bnbv7ne5.jpg

goruntuvbnbn061ay9.jpg

goruntu047895nr0.jpg

goruntu05vbn8nm0.jpg

4 aylık vucuda pek yorum yapılamaz ama karın kaslarını ihmal etme derim... bicepslerini uzatmaya ihtiyacın var.. bu yuzden ona uygun biceps hareketleri yapmalısın (scott curl gibi) omuzlar fena durmuyor ama sırt eksik.. triceps iyi sayılır.. goguslerde izole hareketler yerine temel hareketleri yapmalısın..(bench press, dumb. fly gibi) benim yorumum bunlar.. iyi calismalar.. :rolleyes:

Yaz sıcaklaraında nekadar ölçü anlamında doyuma ulaşırsın bilemem ama özellikle set sayılarını düşük tutarak çalışmanı öneririm.beslenme ve dinlenme önde gelen faktörler.bunlara uyarsan daha hızlı yol kat edersin.kas grubu başına fazla hareket yüklemesi yapmanıda önermem.göğüste şimdilik bir temel bir izole yeterli.zaten diğer arkadaşımızında yazdığı gibi girebilirsin.bench press temel hareket,dumbell fly izole.

Merhaba

Öncelikle yorumlarınız için teşekkür ederim.Ben çok fazla mekik çekiyorum ama bir türlü karın kasları büyümüyor bilemiyorum neden sizden ricam bana bu aydan itibaren (hacim kazana bileceğim) bir program yazabilir misiniz?

[Forumu dolaştım göğüs,omuz,kanat,kol için olan hareketlerden 4*8 tekrar dan oluşan bir program izlesem olur mu?]

Saygılar...

Merhaba Arkadaşlar

Sizden ricam bu aydan sonra izleyeceğim daha çok mide ve göğüs kaslarına yönelik bir program yazabilir misiniz?

Bana kalırsa önce bi vücudu doldur,kollar +40 olsun,göğüsü iyice doldur ondan sonra karına geçersin.Ben öyle yaptım,önce karın çalışmadım daha sonra diyet+çalışmayla 1 ayda çıkardım karını.Senin için öncelik omuz+göğüs+sırt olmalı ilk başta ;)

merhaba arkadaşlar

benim bu aydan sonra hangi bölgelere ağırlık vermem konusunda yardımcı olurmusunuz bir de kilo nasıl arttırmam gerekiyormu gerekiyoprsada yağlanmadan onu nasıl hallederiz

Merhaba Arkadaşlar

Sizden ricam bu aydan sonra izleyeceğim daha çok mide ve göğüs kaslarına yönelik bir program yazabilir misiniz?

merhaba arkadaşlar

benim bu aydan sonra hangi bölgelere ağırlık vermem konusunda yardımcı olurmusunuz bir de kilo nasıl arttırmam gerekiyormu gerekiyoprsada yağlanmadan onu nasıl hallederiz

İkinci baskı yapmayınız ısrarcı olmayınız forum kurallarına uyunuz ve okuyunuz

s.a kardeşler

uyarın için sagol benim merak ettğim konular var ama foruma çok takıldığım için böyle erkenden mesaj yazıyorum şimdiden özür dilerim

Arkadaşlar önceden şişmandım(114kg) ama şimdi 7 ayda 45 kg verdim bundan sonraki 5 içerisindede body yapdım ama bir türlü midedeki yağlardan kurtulamadım lütfen bana yardım edin ben zayıfladıktan sonra o koca midenin derisi kaldı bunu nasıl erite yada gerdire bilirim ALLAH rızası için yardım.

Son düzenleme:
s.a kardeşler

uyarın için sagol benim merak ettğim konular var ama foruma çok takıldığım için böyle erkenden mesaj yazıyorum şimdiden özür dilerim

Arkadaşlar önceden şişmandım(114kg) ama şimdi 7 ayda 45 kg verdim bundan sonraki 5 içerisindede body yapdım ama bir türlü midedeki yağlardan kurtulamadım lütfen bana yardım edin ben zayıfladıktan sonra o koca midenin derisi kaldı bunu nasıl erite yada gerdire bilirim ALLAH rızası için yardım.

kurallara uymadigin icin 1 gun ceza aliyorsun.

Back
Yukarı