Kollar 33_38kollar 2 cm büyümüş sanki.
Sen Beni yanlış anlamışsın. Ben seni küçümsemedim sadece ben anlamamışım o kadar farkı koldaki. Belki de fotonun kalitesinden ışık düzeyinden filan. 4 ayda bu gelişim güzel. Böyle devam.Kollar 33_38
Omuz 112-120
Göğüs 93-100
Kilo 60-68
Ölcümlere ve aynaya inanmasam.sizin yorumlarınızla sporu bırakırdım saygilar![]()
Son 1 aydır o tribe girdim zaten .ama senin ge birçok kişinin söylediği ve okuduklarim bu durumun boyle oldugunu hazmetmemi sagliyo yavas yavas. 2 3 ay oyle hizli gelisim gordum kendimde (kendi gördüğüm bu ) sonra sanki bir anda durdu.hızlı gelişim göstermişsin ama bu noktadan sonra hızlı gelişim bekleme,ilk 4 ayda aldığın verimin yarısını bile belki önündeki 2 yılda, oda çok sıkı çalışırsan alabilirsin,baştan söyleyeyim sonra neden böyle diye düşüncelere girme
Cok sağol destekleyici yorumun için.4 ayda bile gözle görülür bi fark var. Duruşun bile düzelmiş diyebilirim. Olumsuz yorumlara takılma bence yola devam, tebrikler.
Hocam yorum icin sagolun .Fakat sizle birlikte bir iki arkadas daha ayni seyi söylemiş ama tam olarak ne oluyor postur duzelmesi yani duruş oluyo postur ama ben duruş seklimimi duzeltmisim yoksa fiziğin kendi durusumu düzelmiş spor sayesinde onu cok anlıyamadım.Postur çok iyi düzelmis