4 aylık before after

Frightos

Üye
Yorumlamaniz beni memnun eder.selamlar saygılar.

Eklentiler

• 20190627_010450.jpg
    20190627_010450.jpg
    72,2 KB · Görüntüleme: 1.786
  • 20190627_010515.jpg
    20190627_010515.jpg
    65,9 KB · Görüntüleme: 1.666
Yorumlar çok acımasız olmuş bence, 4 ayda nasıl bir beklenti var anlamadım. Arkadaşın özellikle yandan olan fotosunda biceps forearm ve göğüsteki değişim net belli oluyor ve bunu yağlanmadan yapmış bu da kolay bişey değil. Bence oldukça güzel gelişim tebrikler.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kollar 33_38
Omuz 112-120
Göğüs 93-100
Kilo 60-68
Ölcümlere ve aynaya inanmasam.sizin yorumlarınızla sporu bırakırdım saygilar :)
Sen Beni yanlış anlamışsın. Ben seni küçümsemedim sadece ben anlamamışım o kadar farkı koldaki. Belki de fotonun kalitesinden ışık düzeyinden filan. 4 ayda bu gelişim güzel. Böyle devam.

Vücutta az da olsa spor yapmışlık var gibi o sebeple 4 ayda fazla fark oluşmamış hacim yönünden görüntü olarak. Ama 4 ay zaten kısa bir süre 1seneye yaklaştığında fark gözle görülür seviyeye gelmesi lazım düzenli çalışan biri için

hızlı gelişim göstermişsin ama bu noktadan sonra hızlı gelişim bekleme,ilk 4 ayda aldığın verimin yarısını bile belki önündeki 2 yılda, oda çok sıkı çalışırsan alabilirsin,baştan söyleyeyim sonra neden böyle diye düşüncelere girme

hızlı gelişim göstermişsin ama bu noktadan sonra hızlı gelişim bekleme,ilk 4 ayda aldığın verimin yarısını bile belki önündeki 2 yılda, oda çok sıkı çalışırsan alabilirsin,baştan söyleyeyim sonra neden böyle diye düşüncelere girme
Son 1 aydır o tribe girdim zaten .ama senin ge birçok kişinin söylediği ve okuduklarim bu durumun boyle oldugunu hazmetmemi sagliyo yavas yavas. 2 3 ay oyle hizli gelisim gordum kendimde (kendi gördüğüm bu ) sonra sanki bir anda durdu.

evet yani normal bir durum ben ilk başladığımda senden daha yavaş gelişim göstermiştim hatta kolum 35 cm iken 6 ayı geçmişti 38 olduğunda 2 yıllıktım,şuan 43.5 cm (son 2 aydır ölçmedim) 6.yıldayım

Göğüs ve postürde bariz değişim var.
Keşke biraz daha gölgeli bir ortam tercih etseydiniz.
Tebrikler.

Postur çok iyi düzelmis
Hocam yorum icin sagolun .Fakat sizle birlikte bir iki arkadas daha ayni seyi söylemiş ama tam olarak ne oluyor postur duzelmesi yani duruş oluyo postur ama ben duruş seklimimi duzeltmisim yoksa fiziğin kendi durusumu düzelmiş spor sayesinde onu cok anlıyamadım.

Omurga düzelmiş sağlıklı bir duruşunuz var yanı iskelet yapısının düzelmesi bahsettiğimiz şey ki bu bu ısın en zor taraflarından biridir

Back
Yukarı