4 aylık değişim

Arada cheat meal oldu tabii ki. Protein ağırlıklı beslenme ve bircok supplement. 4 aylik sürecin sonunda parasızlıktan ve sağlık problemleri yüzünden hafif bi depresyonla eski halimden beter oldum ama tekrar başladım. Bir de jinekomasti sikintim var. Yağ oranım çok düşünce biraz olsun hafifliyor. Parayı bulunca ameliyatla çözmek istiyorum Allah'ın izniyle.
Fotoğraflar:
IMG_20180626_161721.jpg
IMG_20180731_160149.jpg

Ozellikle omuz ve kolların cok cok iyi gelişmiş tebrik ediyorum jineko yu da takma kafana ameliyat ile 1 saatte bitiyor komple 1 ay da da tum agrı sızı bitiyor aynen böyle devam parayı denklestirincede ameliyatla 1 sene sonrada karın kasım nasıl baklavalar kucuk sanki diye baslık acarsın

Ozellikle omuz ve kolların cok cok iyi gelişmiş tebrik ediyorum jineko yu da takma kafana ameliyat ile 1 saatte bitiyor komple 1 ay da da tum agrı sızı bitiyor aynen böyle devam parayı denklestirincede ameliyatla 1 sene sonrada karın kasım nasıl baklavalar kucuk sanki diye baslık acarsın
Ameliyattan sonra ne kadar süre antrenman yapmamam lazım, biliyor musunuz? Bu arada teşekkür ederim.

Jınekomastinin evresine göre değişebiliyor bu süre ama genel olarak en az 1 ay zaten korsa takılı oldugu için yapamıyorsun ondan sonraki surede yine bi 2 hafta gogus calısmadan diğerlerinden calısarak yavas yavas baslanıyor

Jinekomasti hormonal yada kalıtsal olabiliyor. Ona göre farklı tavsiyeler geliyor doktordan. Bende de var, gittiğim doktor psikolojini etkilemiyorsa hiç ameliyat ile uğraşma tavsiye etmem demişti.

Valla aslında bezdirdi beni ama yağ oranım düşükken varligi ve yokluğu belli olmuyor hemen hemen. Spora devam edicem, bulk bitince definasyondan sonra bakacagız duruma göre. Sağolun arkadaşlar.

Bende de bu civarda bir göbek var ama diğer bölgelerim normal. Kilo verince yüzden kaybettin mi hocam? Antrenmanin ne sekildeydi? Mümkunse beslenme programini da atabilir misin?

Back
Yukarı