• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

4 aylık değişim

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan j3urock
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

daha çok çalışmalısın?

• omuz

Votes: 5 15,6%
  • kol

Votes: 16 50,0%
  • göğüs

Votes: 9 28,1%
  • sırt

Votes: 2 6,3%

• Total voters
    32
daha önceden basket ve futbol oynadım bu yaşıma kadar gelip ilk defa spora başlamış değilim ama vücut geliştirmeye başlayalı 4 ay oldu başlamadan önceki ölçülerim
Omuz:103
Kol:29
Göğüs:86
Bel:76
Göbek:80
Kalça:93
Kilo:60 boy:1.77

3 ay sonundaki ölçülerim
Omuz:114
Kol:35
Göğüs:101
Bel:80
Göbek:84
Kilo:70

ama gelişme biraz durdu sizce protein tozu almalımıyım? şimdiden çok teşekkürler yorumlarınız için..

Eklentiler

• Fotoğraf0097.jpg
    Fotoğraf0097.jpg
    21,4 KB · Görüntüleme: 1.020
  • Fotoğraf0099.jpg
    Fotoğraf0099.jpg
    20,1 KB · Görüntüleme: 907
  • Fotoğraf0185.jpg
    Fotoğraf0185.jpg
    66,4 KB · Görüntüleme: 842
  • Fotoğraf0216.jpg
    Fotoğraf0216.jpg
    144,9 KB · Görüntüleme: 780
  • Fotoğraf0218.jpg
    Fotoğraf0218.jpg
    21,7 KB · Görüntüleme: 818
  • Fotoğraf0220.jpg
    Fotoğraf0220.jpg
    21,5 KB · Görüntüleme: 728
  • Fotoğraf0222.jpg
    Fotoğraf0222.jpg
    24,1 KB · Görüntüleme: 710
  • Fotoğraf0223.jpg
    Fotoğraf0223.jpg
    24,8 KB · Görüntüleme: 728
  • Fotoğraf0224.jpg
    Fotoğraf0224.jpg
    23,9 KB · Görüntüleme: 917
çok iyi br gelişim yaşamışsın çalışmana aynen devam et eğer protein alma miktraında eksiklik varsa protein alabilirsin onun dışında antreman sonrasında whey protein alabilirsin hızlı bir recovery icin gelişmenin yavaşlaması normal ama bu gelişmiceksin demek değil sen çalışmalarına devam et karın bölgesi adonisler dikkat cekici

peki ne yapmam gerekir yağlanmayı önlemek için yemeği kesmelimiyim biraz kilo almak için çok yiyorum ama hızlı kilo almam yağ yaparmı?

peki ne yapmam gerekir yağlanmayı önlemek için yemeği kesmelimiyim biraz kilo almak için çok yiyorum ama hızlı kilo almam yağ yaparmı?

walla omuz,göğüs,koldaki gelişmeler güzel görünüyor ama bunlara güvenip bel bölgesini görmezden gelme 3 ayda 4 cm artmış. bence yemekten kısma yine ye yemegini ama fast food, tatlı vs gibi aşırı yağlı ve şekerli şeylerden uzak dur, kaliteli karbonhidrat ve proteinden bol bol ye. bu şekilde beslenirsen yağlanmayı minimal düzeyde tutup kas yapabilirsin. sonucta illaki yağlanacaksın ama 3 ay için 4 cm fazla bence.

walla omuz,göğüs,koldaki gelişmeler güzel görünüyor ama bunlara güvenip bel bölgesini görmezden gelme 3 ayda 4 cm artmış. bence yemekten kısma yine ye yemegini ama fast food, tatlı vs gibi aşırı yağlı ve şekerli şeylerden uzak dur, kaliteli karbonhidrat ve proteinden bol bol ye. bu şekilde beslenirsen yağlanmayı minimal düzeyde tutup kas yapabilirsin. sonucta illaki yağlanacaksın ama 3 ay için 4 cm fazla bence.

söylediklerinizi dikkate alıcam teşekkürler :)

Karın kasları iyi gelişmiş kolda eksiklik var bide göğüste ama bu şekilde devam edersen daha iyi olacağına inanıyorum :)

Bence mükemmel bir gelişme nasıl bir beslenme programı izledin ek besin kullandın mı? bu konuda bilgi verirsen sevinirim.

Bence mükemmel bir gelişme nasıl bir beslenme programı izledin ek besin kullandın mı? bu konuda bilgi verirsen sevinirim.

öncelikle teşekkrler
sabah 7de bir yumurta yiyorum bal biraz peynir. 9:25 te simit meyve suyu. öğle yemeği 13:00 kuru fasulye pilav tarzı genelde :) 17:00 antrenmandan 1 saat önce yiyebildiğim kadar pilav yiyorum lapa şeklinde yağsız. 18:00 da antrenmana başlıyorum 2 saat sürüyor eve geldiğimde genelde tavuk ve pilav yiyorum tavuk bulamazsam 3 yumurta haşlıyorum onu yiyorum. sonra gece yatarken süt biraz meyve.
şuana kadar sadece ilk ay hypermass 3000 3 kg kullandım ve ilk ay gelişimim çok fazlaydı salondaki hoca bile tebrik etmişti gerçekten

Arkadaşım tebrik ederim güzel bi gelişim sağlamışsın vücudun güzel ama bilmeni isterimki bundan sonra gelişimin ve kilo alımın yavaslar onun için daha iyi beslenmem ve dinlenmen gerekebilir ..

Güzel gelişim olmuş gerçekten tebrik ediyorum.Bence protein kullanma zamanın gelmiş.Ancak sporun yanında dinlenme de önemli.

O programına göre değişir.

Gidişatın güzel ben göğüste gelişme sağlayamadığını düşünüyorum. Değişik birşeyler denemelisin. Ön yorma prensibi güzel olabilir. Flylarla göğsü yorup ağır presslerle daha fazla göğüs kası yapabilirsin. Şahsi görüşüm...

4 ayda nasıl boyle oldun ben de 4 ay çalışıyorum gogus 98 kol 30 karın 78 alt karın 88 omuz 117 kollar ozellikle glişmiyor

Maaşallah diyelim.Spor , beslenme , dinlenme , supplement ; hepsini dikkate almak lazım.

Back
Yukarı