• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

4 aylık diyet-kardio-ve evde ağırlık çalışma

yorumlarınız benim için önemli arkadaşlar,forumda yeniyim kusurum varsa affola,teşekkürler

Eklentiler

• S6301847.jpg
    S6301847.jpg
    64,8 KB · Görüntüleme: 783
  • DSCN2567.jpg
    DSCN2567.jpg
    137,8 KB · Görüntüleme: 739
  • DSCN2035.jpg
    DSCN2035.jpg
    37,4 KB · Görüntüleme: 799
Gelişme tabiki varda asıl vücudun alışması 7 . aydan sonra başlıyor başarılar .
fakat 4 aya göre de o kadar bi gelişme yok .

Gelişme tabiki varda asıl vücudun alışması 7 . aydan sonra başlıyor başarılar .
fakat 4 aya göre de o kadar bi gelişme yok .
teşekkürler,amacım yağları harcamak zaten önce,yinede hafdada 4 kez ağırlık çalışıyorum şu an 70 kilo ile çalışıyorum,resimler den sonra 2 ay geçti son 2 aylık resim çekemedim yakında ekleyecem,

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 14:49 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 14:47 ----------

Evde çalışmış ve diyet yapmış zaten kasların gelişmesini bekleyemeyiz. Ama önceki haline göre daha iyi. Tebrikler.
teşekkürler kardeş çok sağol..

4 aya göre başarısız yağlanma var fazlasıyla ön bölgeyi geliştrin.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 21:24 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 21:22 ----------

Pardon evde ağırlık çalışılmış salon olarak düşündüm zayıf buldum eve görede çok iyi sayılmaz ama fena değil devam edin yağlar sorun.

Hocam bırakın gozunuzu seveyım sarkık falan kalmamış artık bundan sonrada biraz vucut toparlasın agırlık antermanına yüklenecek ve güzel birşeyler cıkmaya baslayacak simdilik kilo vermiş gayet güzel de basarılı olmus o sarkıklar yok en moral bozucu kısmı odur zaten

Casser Adam Daha Napsın İlk Foto Ve Son Fotoya Bakıp Yorum Yapın Ortada Büyük Bi Emeğin Olduğu Apaçık Belli.Mehmet66 Yolun Açık Olsun Tebrik Ederm.

Casser Adam Daha Napsın İlk Foto Ve Son Fotoya Bakıp Yorum Yapın Ortada Büyük Bi Emeğin Olduğu Apaçık Belli.Mehmet66 Yolun Açık Olsun Tebrik Ederm.

Bakarak yaptım zaten büyük bir emek var ortada ama 4 ayda daha iyi yapabilirdi.İlk mesajda salon olarak algıladım zayıf dedim 2.mesajda düzelttim ama bak ne diyor diyet-kardio-ve evde ağırlık çalışması bunalara nazaran zayıf.

Vücut yavaş yavaş şekillenmeye başlıyor göbeğe dikkat edin onun dışında tabiki gelişme var ama 4 ay daha başlangıç sayılır sporda başarılar dilerim.

Porgramınızı bilmiyoruz ama kardio yapmıyorsanız kardioda yapın o göbek giderse diğer bölgeler gelişmese bile vücut fit gözükücektir.

arkadaşlar yorumlarınız için çok çok teşekkür ederim doğru söylemek gerekirse ben bu işe gönül verdim artık,sonuna kadar bıkmadan devam edeceğim,diyete başlayalı çok olmadı 1 ay filan oldu diyete başlayalı,iştahıma hep yeniliyordum ama artık yenilmiyorum çok şükür,vücut geliştirme sevdasına sigarayı bile bıraktım.
artık sabahları süt ile yumurta akı,saat 11 de süt yulaf ezmesi öülen yağsız yemek yada ızgara,3 gibi yulaf ezmesi akşam ise spordan hemen sonra lor peyniri meyve,bu şekilde 1 ay bile olmadı daha ama faydasını gördüm,arkadaşlar inşallah 2 ay sonra yağsız bir resimle çıkıcam karşınıza,çok teşekkür ederim tekrar yorumlarınız için..

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 09:03 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 09:00 ----------

birde eklemek istediğim bişey var o resimlerim spor ve body den 3 ay sonraki halim son ama 4 ay oldu son bir ay ekleyemedim..

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 09:06 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 09:03 ----------

Hocam bırakın gozunuzu seveyım sarkık falan kalmamış artık bundan sonrada biraz vucut toparlasın agırlık antermanına yüklenecek ve güzel birşeyler cıkmaya baslayacak simdilik kilo vermiş gayet güzel de basarılı olmus o sarkıklar yok en moral bozucu kısmı odur zaten
kardeşim çok teşekkürler moral verdin bana..

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 09:09 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 09:06 ----------

pulbiber çok teşşekkür edrim yorumun için moral verdin bana..

Back
Yukarı