4 aylık doğal gelişme,artık bırakıyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan akkss
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

akkss

Üye
IMG_0146.JPG
Ölçüler 3 aylık ,fotoğraf 4 aylık(soğukken)gelişmeye ait. Güncel ölçüm yok. Güncel kilom 81

Baslangıç 3 ay sonra
Sağ kol 33 36.2
Sol kol 33 36
Göğüs 98 102
Omuz 116 121
Göbek 92,5 90
Kilo 79 80

Sadece 1 ay haftada 2 kez 20 şer dakika kardio yapmıştım.Meme uçları aşırı yağlıydı. Antrenman programım forumdaki flexor hocanın programlarıydı. ufak değişiklikler yaptım o kadar. Karın hiç çalışmadım.
Bazı sebeplerden dolayı spora epey uzun süre ara vereceğim. Döndüğümde bu baslığı tekrar motivasyonum icin kullanmayı düşünüyorum. Supp olarak 1. aydan itibaren supplementlerin tozunu kullandım sadece. Beslenme gunluk protein alımım kilo başına 1.5-1.3 bandındaydı.

Bırakacaksın madem, neden başladın? Bu sporun nankör bir spor olduğunu unutma. Bu arada, sıfır gelişim kat etmişsin.
bu işte bir iş var sanki. genelde sigara içip yetersiz beslenildiğinde yada demir eksikliğinde vücut hiç gelişmiyor. hiç bir değişiklik olmuyor. tabi genetik ayrıca çok önemli.

Eki Görüntüle 52379 Ölçüler 3 aylık ,fotoğraf 4 aylık(soğukken)gelişmeye ait. Güncel ölçüm yok. Güncel kilom 81

Baslangıç 3 ay sonra
Sağ kol 33 36.2
Sol kol 33 36
Göğüs 98 102
Omuz 116 121
Göbek 92,5 90
Kilo 79 80

Sadece 1 ay haftada 2 kez 20 şer dakika kardio yapmıştım.Meme uçları aşırı yağlıydı. Antrenman programım forumdaki flexor hocanın programlarıydı. ufak değişiklikler yaptım o kadar. Karın hiç çalışmadım.
Bazı sebeplerden dolayı spora epey uzun süre ara vereceğim. Döndüğümde bu baslığı tekrar motivasyonum icin kullanmayı düşünüyorum. Supp olarak 1. aydan itibaren supplementlerin tozunu kullandım sadece. Beslenme gunluk protein alımım kilo başına 1.5-1.3 bandındaydı.
Gelişme derken sadece birinde kamerayı daha yukarıda tutmuşsun ışık daha iyi gelmiş hiçbir gelişme yok ki

Back
Yukarı