• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

4 Aylık ev çalışması

evet resimler eski cherokee.Centaur senin dediğin gibi "Mesaj tarihlerine bakmadan eski konulara yorum yazanlar sağolsun".

İlk yorumu açmış olduğun başlığa yapıcağım ayrıntılı açıklamalı ve fotolar uygun bu şekilde başlık açtığınız ve sizi daha iyi anlamamızı sağladığınız için teşk ederiz

Evde çalışmana rağmen takdire şayan bir vucut kol hariç tüm bölgeler ortalama eşit büyümüş salona başlamanı ve gelişimi yavaşlayan duran bu vucudu tekrar canlandırmanı tavsiye ederim

İlk yorumu açmış olduğun başlığa yapıcağım ayrıntılı açıklamalı ve fotolar uygun bu şekilde başlık açtığınız ve sizi daha iyi anlamamızı sağladığınız için teşk ederiz

Evde çalışmana rağmen takdire şayan bir vucut kol hariç tüm bölgeler ortalama eşit büyümüş salona başlamanı ve gelişimi yavaşlayan duran bu vucudu tekrar canlandırmanı tavsiye ederim

teşekkürler flexor.14 mayısta salona başladım.Vücut toparlanıyo yavaş yavaş.Acelemiz yok zaten:).

karın kasına daha önce başlasaydın keşke o pek iyi olmamış onun dışında evde kısıtlı bir şekilde yapılabilecek en iyiy vücut hiç barfiks çektin mi peki onu merak ediyorum

Kanatlarına bayıldım...Tebrik ederim prof. bir antrenör ile salonda çalışmalısın bence çok daha iyi konuma geliceksindir.

Coleman Trebor ;

barfix hic cekmedim.bence yuzmeden dolayı o kanatlar.

M3 ;

Öncelikle tesekkurler.Samsunda vucut gelistirme antrenoru oldugunu sanmıyorum.ama bir kaö musabik ve bu işi pro. olarak yaban kisiler bana hareketlerin ilmini ogretiyorlar...

arkadaslar resımlerımı eklemıstım fakat edıtlendı.ıste bunlarda son halım.
4 ayı evde 4 aya yakın bır zamanda salonda olmaz uzere bu sporu yapıyorum.90 dogumluyum.yorumlar ıcın sabırsızlıkla beklıyor ve sımdıden tesekkur edıyorum...

55027832zt7.jpg

14284766gs5.jpg

97109137ow8.jpg

51559885xr5.jpg

32065695eo9.jpg

96372453st1.jpg

90614251ki2.jpg

34535379nh6.jpg

Nasser yaşına göre çok iyisin.Sırt ve kanat çok iyi,kollar da iyi,göğüsün ortaları yanlara göre geride,orta-alt göğüs bölümüne önem verirsen daha iyi olur ama yine de iyisin thums:

benim buradan gordugum kadariyla genetigin bu spor icin el verisli kaldiki kimsi 1 yil calisir kimisi 6 ay calisir gene 2 si ayni yola cikarlar bu sporu duzenli sekle koyabilicek olursan onun acik bu arada hic 90 li gibi durumuyosn :D

90 lı durmadıgımı herkes soyluyor.salonda da boyle bir kartısma oldu cıkartım nüfus cuzdanını adam ınanmadı yıne.gec yazılmıssındır dedi.yalan konuscak halım yok ya.90 lıyım.thums:

gercekten ev için çok ıyı ama 70 şınav faln okudum bu ıyı degıl bılgılenmenı tavsiye ederım,salona başladıgında çok ıyı bi temel yapmışsın rahat edecegın bellı evde böyle çalışabildigine göre üst seviyelere ulaşcak azmin var ve bu azmını kullan ilaç işlerine girme,
bide kliwaj şınav kankatlara etkı etmez.

bide 90 lı olman çok dikkatlı olmanıda gerektirir kemik gelişimini engellicek hareketlerden kaçınmanı tavsiye eder başarılar

Son düzenleyen: Moderatör:
gerçekten güzel bir vucüt hele hele 8 ayda bu derece ilerlemesi gelişmesi bunun 4 ayının evde olması bence çok güzel bir başarı
eksik olarak göğüs görüyorum sadece onun dışında bacak ve calfları göremediğim için o konuda pek bişi diyemiycem ama hala şaşkınım açıkcası :)

vucut güzell duruyor açıkçası tebrikler bu arada bende 90 lıyım:D kilondan olsa gerekk büyük göstermenin sebebi;)

Back
Yukarı