• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

4 Aylık Gelişim Normal mi?

Spora başlayalı 4 ay oldu. Son 2.5 aydır kollarım aynı 1 cm bile büyümedi. Spora başlarken ayda 3 kilo alsam 7 aya ideal kiloma ulaşırım diyorum ama 4 ayda 5 kilo aldım. Bu gidişle 7 ayda 7 kilo bile alamayacağım. Gainer kullandım bitmek üzere, kreatin kullanıyorum. Beslenmem güzel günlük 3500 kalori aldığım dönemler oldu yine kilo alamadım.

7aODqm.jpg

7aODNv.jpg

9a6NQ9.jpg

6a4N9N.jpg

nQvlR1.jpg

Compaund hareketler önem ver, aldığın kaloriyi, proteini arttır, kaldırdığın ağırlıkları kademeli olarak yükselt, drop set, süper set dene. İllaki kolların büyür, göğüsler 4 ayda kendini aman aman göstermez zaten

Compaund hareketler önem ver, aldığın kaloriyi, proteini arttır, kaldırdığın ağırlıkları kademeli olarak yükselt, drop set, süper set dene. İllaki kolların büyür, göğüsler 4 ayda kendini aman aman göstermez zaten
3 aydır aynıydı kollar. bu ay yarım yamalak yapabildim spor, beslenmeme dikkat edemedim. ona rağmen bu ay 1 cm artmış. acaba beslenmem çok iyi olmadığı için hafif antrenman ile mi arttı kol. çünkü hep sıkı, sert çalışıyordum ama beslenme yetersiz olduğundan belki büyümüyordu. bu sürede beslenmeme uygun, hafif çalıştığım için kaslar beslenmiş olabilir mi?

3 aydır aynıydı kollar. bu ay yarım yamalak yapabildim spor, beslenmeme dikkat edemedim. ona rağmen bu ay 1 cm artmış. acaba beslenmem çok iyi olmadığı için hafif antrenman ile mi arttı kol. çünkü hep sıkı, sert çalışıyordum ama beslenme yetersiz olduğundan belki büyümüyordu. bu sürede beslenmeme uygun, hafif çalıştığım için kaslar beslenmiş olabilir mi?
bunu ben bilemem fakat yeterli şekilde beslenememe yüzünden hafif çalışmanı tavsiye etmem. Sert ve sıkı çalışmaya devam et ama antreman stilini değiştir, hareketleri değiştir , süper,drop setleri dene, hareketleri daha yavaş ve hissederek yap. Bu liste uzar baya, 3 ay boyunca kolun büyümüyorsa gerçekten sıkıntı var demektir, çünkü kilo verdiği halde kol ölçüsü artan tanıdıklarım var.

Back
Yukarı