• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

4 Aylik gelisim... (Önce ve Sonra)

Görüsleriniz benim icin cok önemlidir :)

Önce

foto00018jgl7amczv.jpg
foto0002c4w6d7t51x.jpg

Sonra

foto0039l836f9nob1.jpg
foto0035bn5i4aexs9.jpg

Simdiki halim
foto0046u18g3mpz79.jpg
foto00499srqm2odzp.jpg

Ilk actigim Konu: https://www.bodyforumtr.com/vbforum/3-aylik-degisim-yas-17-t49531.html?amp;

Son düzenleme:
bisiyi daha belirtmek istiyorum: bu 3-4 aylik bir EV calismasidir...!!

Agresif olmaya gerek yok :shock: Gelişim var tabi biraz şekillenmiş üst tarafın ama bel bölgesi aynı. Şekillenmekten ziyade hacimlenmen lazım bu da doğru beslenme ve doğru antremanla gerçekleşir. Vg nin %50 si beslenme desem yine yanlış olur çünkü beslenme ve vg birleşiktir. Doğru düzgün beslenmeyerek hiç bi verim alamazsın. Ama pes etmek yok çalışmaya devam böyle durumları da tecrübe etmiş oldun.

yanlis anlasilmasin agressiv falan degilim :D sadece pek türkce konusmadigimdan yanlis anlasilabilirim.. :)

bana biraz beslenme örnegi falan verebilir misiniz

beslenme olarak eger spor yapıyorsan beslenmene de dikkat etmelisin ne yediğine yediğin şeyin içinde ne barındırdığına dikkat etmelisin spor nekadar önemli ise sağlıklı beslenmde odenli önemli

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 16:11 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 16:09 ----------

bu arada fiziğin gayet iyi eğer bir spor salonuna gidebilme imkanın varsa güzel bir programla saglam bir vucut yapabilirsin bench_O

@qokhaninci bir ayda ne beklentin varki?

herneyse konuma geri dönelim görüslerinize acigim.

ayrica belirtmek isterim.. fotolar antenmanlardan sonra fakat kaslar SIKILMADAN cekilmis fotolardir..

Back
Yukarı