4 Dimension Mass Phase

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan brhmcr
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Urun sizce nasil?

• Basarili

Votes: 14 63,6%
  • Orta karar

Votes: 5 22,7%
  • Basarisiz

Votes: 3 13,6%

• Total voters
    22
evet bende mass phase ın gramajına şimdi baktım.240 oldugu için sen haklısın.alınabilir duruyor teşekkür ederim :)
merhabalar bir sorum olacaktı. kilo aldırıcı tozlardan almayı düşünüyorum da sizce multipower mass gainer mı yoksa 4D Hardcore Mass Phase gainer mı almayılıyım? 4D alırsam yarım porsiyon olarak kullanmayı planlıyorum. sizce hangisi?

bende bu ürünü aldım tadı neden acımsı geliyor bana anlamış değilim içimi çok kötü geldi.Herkes bu kadar tadını övünce işkillendim yarım önçek su ile kullandım.Benim gainer damı sorun var tadı gerçekten böylemi.

Edit. Birde elimde musclepharm protein tozum var ve 4dimension gainerım bunun ikisinin kullanımı nasıl olmalı.

Son düzenleme:
Bgn itibariyle basladım bu ürüne çileklisinin tadı sütle karstrnca güzel,suyla bi garip oluo:) günde 3 ölçek 25 gün boyunca bakam nasıl etki edicek yazıcam buraya:)

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Ben ürünün çikolatalısını buldum 2 tane aldım.ılk ıctıgımde motoru bozdum cok fena evden cıkamadım.nasıl ıctım ılk protein tozunu ıctım ardından gainerı ıctım.bir şişirdi yemek yiyemedim.tabi ertesı gun mideyi fena bozdum.Birini arkadasa verdım ıcemedıgımden dıgerını ıcmeye calısıcam ama :D gitmio bogazımdan.

Dymatize Super Mass Gainer vs 4D Mass phase ?

Elinizde protein tozu varsa Dymatize bana daha mantıklı geliyor. Ancak tek bir ürün kullanacaksanız 4D protein içeriğinden dolayı daha ön plana çıkıyor kanaatimce. Spor geçmişiniz çok yoksa Dymatize de kullanılabilir. Antrenman sonrası kullanım için tek başına 4D daha iyi ancak kalori arttırımı için yoğun protein içeriğinden dolayı günlük kullanım dozajını çok yüksek tutmak biraz sıkıntılı gibi.

Bu ürünü kullanmya basladgmdan beri idrar hep garip şekilde köpüklü oluo ürünle alakası varmıki:/

Merhaba bu ürünü dün aldım orada ki adam günde 3 ölçek sabah kahvaltıdan önce antrenmandan sonra ve yatarken dedi 1.74 boy 62 lo sizce antrenman yapamdıgım günler ölçek almalımıyım yoksa idman günleri 3 ölçek yeterli mi?

Merhaba bu ürünü dün aldım orada ki adam günde 3 ölçek sabah kahvaltıdan önce antrenmandan sonra ve yatarken dedi 1.74 boy 62 lo sizce antrenman yapamdıgım günler ölçek almalımıyım yoksa idman günleri 3 ölçek yeterli mi?
Her gün kullanmalısın etkisini görmek istiosan.Çabuk biter ama faydasını görürsün

Her gün kullanmalısın etkisini görmek istiosan.Çabuk biter ama faydasını görürsün

Hergüb 3 ölçek diyorsunuz yani ama ben sabah kahvaltıdan sonra antrenmandan sonra ve yatmadan önce alcaktım off günlerde antreman sonrasında alamam hangi öğüne yayabilirim onu

Sabah kalkar kalkmaz diğer ikiside öğün arasında olacak.Örneğin öğle yemeğinden 2-2 bucuk saat sonra ve aynı şekilde akşam yemeğindende 2-2 bucuk saat sonra:)

BUGÜN KULLANMAYA BAŞLADIM ÇİLEKLİSİNİ İDMAN GÜNLERİ 3 OFF GÜNLER 2 ÖLÇEK ŞEKLİNDE BİTTİĞİNDE YAZACAĞIM SAYGILAR

Back
Yukarı