4 Kg lık dambılla evde vücut geliştirme olur mu?

Merhaba arkadaşlar ben evde vücut geliştirmek istiyorum normalde spor salonuna gitmek istiyorum fakat okb hastalığımdan dolayı dışardaki spor salonlarına gidemiyorum boyum 178 kilom 58 kg sorum şu şimdi evdeki imkanlarım iki tane 4 kg lık dambıl ve ben bu dambıllar ile vücudumu geliştirebilirmiyim yoksa daha mı ağır almam gerekiyor en azından biraz da olsa kas ekleyebilirmiyim?

4 kilo Dumbell ile yapamazsin kardesim. Butcen varsa eger, degisebilir agirlikli Dumbell setler var onlari alabilirsin, ek olarak bi tane duz bar alabilirsin. Sehpa isinide bendr soyle cozuyorum; kucuk tabureler var duz yuzeyli onlari yan yana koyuyorum ustune yatip sehpa gibi kullaniyorum gayette rahat oluyor. Salona gidemedigim zamanlar oluyor motosiklet ile gidiyorum yagmurlu havalarda cikmiyorum motorla, haliyle eldeki imkanlarla evde yapiyorum antremani.

Ayarlanabilir ağırlık, uzun bar, bench sehpası gibi malzemelerin olursa, beslenmene de dikkat edersen neden olmasın?

Ben evde 4 kg dumbell ile çalışıyorum. 1 aylık çalışma sonucunda kollarım 23 ten 25 cm e çıkardım. 41 kiloydum 47 kiloyum boyum 1.73 yaşımda 13 beslenmem ise mükemmel hala devam ediyorum (Ama yinede senin bütçen varsa bench sehpası, değişebilir ağırlıklı dumbell almanın tavsiye ederim)

Ben evde 4 kg dumbell ile çalışıyorum. 1 aylık çalışma sonucunda kollarım 23 ten 25 cm e çıkardım. 41 kiloydum 47 kiloyum boyum 1.73 yaşımda 13 beslenmem ise mükemmel hala devam ediyorum (Ama yinede senin bütçen varsa bench sehpası, değişebilir ağırlıklı dumbell almanın tavsiye ederim)
13 yasindayken benden uzunsun kardesim :))))

Back
Yukarı