4 yil Natural Gelisim...

Arkadaslar herkese merhaba gecen yildan zaten formum forumda mevcut...suan tam define olmadim...1 kg fln daha vericem....gecen yildan 5 kg gibi buyuk bi fark almis olicam insAllah...Suan ki Formum :
efe.jpg

1 ay sonra yeniden bu yil ki definasyon formumu sizlerle paylasicam.[DOUBLEPOST=1527354453][/DOUBLEPOST]Bu arada kg 77 suanda...

Dostum merhaba muazzam gelişim tebrik ederim. Önceki başlıktaki gelişiminde aynı şekilde çok iyi.benim merak ettiğim bulk ve definisyonda kalorileri nasıl ayarlıyorsun. Diğer başlıkta 4500 kalori gibi bir değer yazmışsın bulk için yağ oranını nasıl çok fazla yukseltmemeyi başardın? Bende clean yapıyorum ben biraz daha yağlanacak bir tipim ancak 3500 de bile clean gidemiyorum 75 kiloda. Tavsiyem nedir ? Tekrar tebrikler.

Dostum merhaba muazzam gelişim tebrik ederim. Önceki başlıktaki gelişiminde aynı şekilde çok iyi.benim merak ettiğim bulk ve definisyonda kalorileri nasıl ayarlıyorsun. Diğer başlıkta 4500 kalori gibi bir değer yazmışsın bulk için yağ oranını nasıl çok fazla yukseltmemeyi başardın? Bende clean yapıyorum ben biraz daha yağlanacak bir tipim ancak 3500 de bile clean gidemiyorum 75 kiloda. Tavsiyem nedir ? Tekrar tebrikler.
Kardesım ılk basta vucudunu tanıman gereklı...yani ne tip vucut tipin var ona gore program cikarip kendine uygulaman lazim..sana uyan program bana uymayabilir...herkesin kalori alimi farkli.Yani ben ornegin 2500 kaloride %8 yag oraniyla gezebilirim ama sen 2500 de %12 yag oranindan asagi inemezsin.Bu tabi bir ornek tam tersi de olabilir..Onun icin vucudunu taniman onemli..tanimak icinde denemen lazim.[DOUBLEPOST=1527444952][/DOUBLEPOST]
abi barbell curl kaç basıyorsun? benim için önemli
Benim icin kg un bir onemi yok...Kasi hissettigim kg benim icin en iyi kg dur..Ama soruna illa cevap istiyosan kardesim.Barbell curl malesef yapmiyorum :)

Arkadaslar herkese merhaba gecen yildan zaten formum forumda mevcut...suan tam define olmadim...1 kg fln daha vericem....gecen yildan 5 kg gibi buyuk bi fark almis olicam insAllah...Suan ki Formum :Eki Görüntüle 49964
1 ay sonra yeniden bu yil ki definasyon formumu sizlerle paylasicam.[DOUBLEPOST=1527354453][/DOUBLEPOST]Bu arada kg 77 suanda...
ooooooooooooooo.jpg
[DOUBLEPOST=1527465886][/DOUBLEPOST]Buda bu gun ki fotom....Suanda hedef 1-1,5 kg daha verip yag oranini dusurmek...BodyKazim yorumun icin cok tesekkur ederim. :)

Back
Yukarı