Kingmeto
Üye
Abi efsanesin MasAllah sana baska bisey denmez.Herkes senin gibi iradeli olsa Turkiyeden senin gibi efsane degisimler cikacagina eminim
EyvaAllah kardeşim , ALLAH razı olsun
Abi efsanesin MasAllah sana baska bisey denmez.Herkes senin gibi iradeli olsa Turkiyeden senin gibi efsane degisimler cikacagina eminim
EyvaAllah kardeşim , ALLAH razı olsun
Utandırmayın beni sağolasınAbi efsanesin MasAllah sana baska bisey denmez.Herkes senin gibi iradeli olsa Turkiyeden senin gibi efsane degisimler cikacagina eminim
Teşekkür ederim kardeşimVallahi abi efsanesin. bende 3 hafatdır spor ve diyetteyim bunu görünce daha çok moralim geldi. Cehennem Meleklerinin yeni üyesi gibi duruyorsun abi kolay gelsin![]()
EyvaAllah kardeşim, bir nebze katkım olduysa çok mutlu olurumabicim sırf şunu yazabilmek için giriş yaptım, gerçekten helal olsun kendimden utandım şuan aynı zamanda feci motivasyon sağladın bana![]()
admin gör bunuabi helal olsun azmini tebrik etmemek elde deil.ve yıllar önce yaptığım üyelik Şifremi hatırlamak için beyni yaktim şimdide kalkıp açık bi salon bulup kayıt olcam
kimsenin dediğini takma kardeşim, asla vazgeçmeBen bu konuyu spor a başladığımda neyine bu yaştan sonra spor diyenlere bir okutayım. Helal olsun muazzam değişim.
Bu arada yaşım 34
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kardeşim ben uzman ve antrenör değilim, çalıştığını salondaki hocana sor o daha iyi bilirAbi geçenlerde senin bu gönderinle gaza geldim ve spora başladım ama bir türlü istediğim gibi gelişim yaşayamıyorum, bana beslenme ve spor programı verebilir misin
EyvaAllah kardeşim teşekkür ederimben de 40 yaşına merdiveni dayamış biri olarak sizi görünce uzun yıllar sonra foruma üye girişi yaptımtebrik ederim.