40 Yaşında 40+ Kilo verip packlara kavuşmak

abicim öncelikle hic steroid kullanmadan bu hale geldiysen tebrikler. ama sanki su atıcı filan kullanmış gibisin sonrakı zamanlarında.diyet programınızıda yazarsanız arlkdaşalr faydalanabilir. ilk resmi ben başkasının sandım bu arada tebrikler:))

Hanımın ne dedi abi senin bu yaptığına. çünkü bildiğin farklı birisi olarak geri dönmüşsün. harikulade değişim.
hanım hep destek oldu sağolsun[DOUBLEPOST=1555178480][/DOUBLEPOST]
abicim öncelikle hic steroid kullanmadan bu hale geldiysen tebrikler. ama sanki su atıcı filan kullanmış gibisin sonrakı zamanlarında.diyet programınızıda yazarsanız arlkdaşalr faydalanabilir. ilk resmi ben başkasının sandım bu arada tebrikler:))
Yok kardeşim kullanmadım, supplament kullanıyorum sadece

hanım hep destek oldu sağolsun[DOUBLEPOST=1555178480][/DOUBLEPOST]
Yok kardeşim kullanmadım, supplament kullanıyorum sadece
Hocam sen daha forumda mısın :) , başarılarının devamını dilerim

Tebrik ederim çok iyi gelişme.

Bende 40 yaşında birisi olarak ne kadar zor bir süreç olduğunun farkındayım.

Herhangi bir tıbbı operasyon geçirdiniz mi ? (merak)

Teşekkürler.

Hocam sen daha forumda mısın :) , başarılarının devamını dilerim
Evet hala hem forumdayım hemde formumdayım :)[DOUBLEPOST=1555195031][/DOUBLEPOST]
Tebrik ederim çok iyi gelişme.

Bende 40 yaşında birisi olarak ne kadar zor bir süreç olduğunun farkındayım.

Herhangi bir tıbbı operasyon geçirdiniz mi ? (merak)

Teşekkürler.
Kilo ile ilgili soruyorsanız hayır geçirmedim, ama çeneme boydan boya ve omurgama platin takıldı. Göğüsümde tam ortadaki iman tahtası denilen kemik kırıldı ve daha onlarca ufak yaralanmalarım var

Son düzenleme:
Ben 157 kg den 107 kg ye düştüm diyet ve sporla hiç yardım almadım ama şu an tekrar 118 oldum ve devamını getiremedim tavsiyeniz varmı yaş 37 boy 181Eki Görüntüle 51455
[QUOTE="burakncn, post: 1190014,
Sevgili kardeşim bu iş disiplin ve devamlılık istiyor, öncelikle nasıl yaşayacağına karar vermen lazım. En büyük hatamız hedef belirlemek hedefe varınca sanki öyle kalacakmışız zannedip disiplini bırakıyoruz. Beslenme ve spor olayını bir yaşam biçimine dönüştürmedikçe habire kilo verip verdiğin kiloları almaya devam edersin, öncelikle bunu halletmen lazım, emin ol gerisi zaten gelir

Abi tebrikler. Bildiğimiz dayı formundayken aksiyon filmi yıldızı vücuduna geçmişsiniz. Zayıflandığınız süreçteki beslenme ve spor programınız neydi?

Abi tebrikler. Bildiğimiz dayı formundayken aksiyon filmi yıldızı vücuduna geçmişsiniz. Zayıflandığınız süreçteki beslenme ve spor programınız neydi?
çok bilinçsiz yaptım zayıflama işini çok kas kaybı yaşadım bu yüzden benim yaptığımı yapmamanı tavsiye derim

Tebrikler, benim gibi 40+‘lara ilham veriyorsun. Peki neyi yapmamalıyız?
Yapmanız gereken en önemli şey makrolarınızı mutlaka almanız, yani ihtiyacınızdan fazla kalori almamalısınız, günlük ihtiyacınız olan proteini ve faydalı karbonhidratı mutlaka almalısınız. Düzenli sporunuzu yapıp uykunuzada dikkat ederseniz sonucu müthiş olur

Kilo vermek istiyorsan eğer Beslenme programın yanlış geldi bana, karbonhidrat ve yağ oranı yüksek, tuzu tamamen kes, pirinç ve bulgur yerken lapa ve tuzsuz ye, yani yıkanıp suda haşlanmış şekilde, sabah yumurtanın sarısını değil sadece beyazını ye, mesela 4 tam yumurta yerine 8 yumurta beyazını ye. Şeker tamamen hayatından çıkarman gerek, sıfır şeker. Ekmek sıfır, yağ kullanılmış yemekler olmaz, sebze bile olsa. Sebzeyi haşlayıp yiyeceksin. Meyve az yiyeceksin, çünkü meyvede yüksek oranda şeker var. Bu ve buna benzer bir çok şey daha var, dediğim gibi tam disiplin ve asla vazgeçmemek.[DOUBLEPOST=1570905242][/DOUBLEPOST]
Spor programın gayet iyi, beslenmeni değiştirdiğin ve hiç kaçamak yapmadan uyarsan kısa zamanda yaşadığın değişikliği farkedersib

Back
Yukarı