Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Eevdekiler çok ağır ithamlarda bulunuyor 43 yaşında adamsın sporla ne işin var kalp tansiyon şeker seni vurur gece yorgunluktan kalp yetmezlıgınden gıdersın kahvaltıda nasıl olurda 3 yumurta yersın müsabakaya hazırlananlar yer 3 yumurta ölmeye yer mi arıyorsun diyorlar ufacık umurta zaten 3 tane nedir ki pordan gelince neden yemek yiyorsun yatmadan önce yemek mi yenir kalp krizi geçireceksin diyorlar her an ölecekmişim gibi bir his var içimde berbat bir psıkolojıye soktular benı ne yapacagımı sasırmıs durumdayım kalbim ybüyürmüş sacma sapan seyler yiyortmusun bu arada asla toz ilaç vb hiç bir şey kullanmıyorum süt içmeme yumurta yememe peynir yememe diyorlar anlamadım gitti çok mu tehlikeli bu spor yoksa ben ölecekmiiym?
Eevdekiler çok ağır ithamlarda bulunuyor 43 yaşında adamsın sporla ne işin var kalp tansiyon şeker seni vurur gece yorgunluktan kalp yetmezlıgınden gıdersın kahvaltıda nasıl olurda 3 yumurta yersın müsabakaya hazırlananlar yer 3 yumurta ölmeye yer mi arıyorsun diyorlar ufacık umurta zaten 3 tane nedir ki pordan gelince neden yemek yiyorsun yatmadan önce yemek mi yenir kalp krizi geçireceksin diyorlar her an ölecekmişim gibi bir his var içimde berbat bir psıkolojıye soktular benı ne yapacagımı sasırmıs durumdayım kalbim ybüyürmüş sacma sapan seyler yiyortmusun bu arada asla toz ilaç vb hiç bir şey kullanmıyorum süt içmeme yumurta yememe peynir yememe diyorlar anlamadım gitti çok mu tehlikeli bu spor yoksa ben ölecekmiiym?
Vücudunuzda tansiyon, kalp, şeker gibi rahatsızlıklar varsa doktorunuzla görüşün. Bu rahatsızlıklarınız yoksa spora da yeni başladıysanız kendinizi zorlamadan hafif kilolarla başlarsanız sıhhat bulursunuz. Fazla yüksek ağır kilolalara girilmediği, normal- sağlıklı beslenmeye riayet edildiği müddetçe orta yaş için bu spor gayet gayet güzel bir spor. Günde şu kadar ve şu kadar protein almanıza gerek yok fazlası zarar. Normal spor yapmayan insanların yediği gibi yada 1-2 küçük tık daha dikkat ederek sporunuza devam ederseniz ortalı sağlıklı sonuçlar alırsınız. Durumunuz psikolojik olmuş biraz Bende 34 yaşındayım 16 senedir yapıyorum sizin dediğinize göre çoktan ölmem gerelkirdi. Ecelden mukadderat, öne arkaya alınmaz. Spor yapmanız ise -ortalı ve dengeli olması şartıyla- sağlık açısından güzel bir tedbirdir.
Abi boş laflar onlar. Beslenmene dikkat etmek zorundasın zaten. Sağlıklı yaşıyorsun işte daha ne? Başlamadan önce en fazla bir doktora gidersin ve başlaman da bir sıkıntı var mı öğrenirsin. Yoksa hafif hafif başlarsın.Başkalarını dinleme ve moralini bozma sen.
Abi gereksiz insanları takma. Seni kıskanıyorlar sen azimli ol, spora devam et. 43 yaşındasın ne ölmesinden bahsediyorlar? Sanarsın 70 yaşındasın. Sporun yaşı olmaz. Senin gibi insanlar da var bu forumda ve çok iyi yerlere geldiklerini gördüm.
Müsabakaya hazırlananlar 3 yumurta mı yermiş? Gülesim geldi.
Yani dediğim gibi boş insanları takma zaten bir süre sonra o insanlarla dalga geçeceksin. Bunlar senin psikolojini bozmamalı. Herkesin moralini bir şekilde bozan kişiler illaki vardır.
Paniğe mahal yok, hepimiz öleceğiz.
Şaka bir yana çevrenizdekilerin spor ve beslenme hakkında bilgili olmadıkları belli. Bir insan spor ve sağlıklı beslenme ile nasıl zarar görebilir.
Eleştirileri arasında tek bir doğru var o da yatmadan önce yemek.