450KG Bakcak Antrenmanı ( Leg Press )

o ağırlıkta ancak o oluyorsa ağırlık senin hakkın değil demektir
egona yenik düşmemeye dikkat et yoksa ilerde bu duruma düşersin
bu şekilde çalışınca hareketten vücudunuza fayda alacağınızı düşünebilirsiniz psikolojik olarak, hayır alamazsınız aksine olası bir eklem sakatlığı yaşanması an meselesi

400 kg 10 tekrar yapmıştım ama nizami yapmıştım hatta 3 tekrarı sonuna kadar yaklaştırdım tam en dibe kadar ben bu şekilde yapacak olsam 600-700 kg basarım ama faydası olmazki kanka :)

o ağırlıkta ancak o oluyorsa ağırlık senin hakkın değil demektir
egona yenik düşmemeye dikkat et yoksa ilerde bu duruma düşersin
bu şekilde çalışınca hareketten vücudunuza fayda alacağınızı düşünebilirsiniz psikolojik olarak, hayır alamazsınız aksine olası bir eklem sakatlığı yaşanması an meselesi

Adamin arkasindan millet iyi kufrediyordur gym de butun agirliklari toplamis 2 cm kaldiriyor :)

Kardeşim benim,yaptığın Leg Press hareketini nizami olarak hiç doğru bulmamakla birlikte,forumdaki diğer takipçileri de kötü yönde etkileyeceğini düşünüyorum.Kaldıramayacağın ağırlığı kaldırmaya çalışmak,ciddi anlamda sakatlıklara neden olabilir.Hareketi nizami yapmaya çalışarak,kaldırabileceğin doğru ağırlıkları bulabilirsin.

arkadaşım bir kere yaptığın hareket tırışka(leg press) ama yapmak istiyorsun bari doğru yap.Yanlış ve formdan uzak olduğunu sende biliyorsun internette bir sürü video var illaki gördün kimseyi kandırmayalım. Fakat diyorsan ki ben gerçekten bacak gelişimi istiyorum naturalim; Squat yapmayı öğren boş barla dahi olsa başla. Sonra onda 70kg temiz tekrar çıkar 3-12 tekrar ne olursa artık yeter alkışlarız egonuda tatmin ederiz. Böyle videolarla türkiyedeki vücut geliştirme fitness mantalitesinin bir adım ileri gidemediğini görmek insanı kızdırıyor. Onun için bu tepkimi şahsi algılama genele olan tepkimdir üzerine düşen payı al araştır öğren ve yap yeter.

Aferim [emoji471] kupan [emoji16]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ceyrek bile olmamis.
Cok daha hafif gir ama hareketi duzgun yap

Izlerken icim gitti, bacaklarinda hic 450 KG'yi basacak gibi durmuyor dizlerin falan, sakin deneme bir daha.
"O agirlikta ancak o kadar oluyor" demissin ama bence "O agirlikta olmuyor"

2 3 hafta önce yaşanan bir olay,şimdi bu arkadaşı geri döndürebilseler hayatım boyunca ağırlıksız squat yapmayı tercih ederim der
onun için ağırlıklara yenik düşmemek lazım,en mantıklı şekilde kazanım elde edilmeli,ağırlıkları salonda bırakıp çıkıyoruz ama eve dönen bizim bedenimiz

Back
Yukarı