4D Whey Phase %100 Whey Protein

Ürün sizce nasıl?

• Başarılı

Votes: 24 48,0%
  • Orta karar

Votes: 18 36,0%
  • Başarısız

Votes: 8 16,0%

• Total voters
    50
4D Whey Phase %100 Whey Protein

1 servis 35 gr
65 servis var

Calories 150
Calories From Fat 15
Total Fat 2g 3%*
Saturated Fat 0.5g 3%*
Cholesterol 40mg 13%
Total Carbohydrates 8g 3%*
Dietary Fiber 1g 4%
Sugars 2g †
Protein 24g 48%

ayrıca PHASE I
Multi-Phase Amino Acid Matrix
İzole ve Hidrolize ilaveli Whey proteini
L-Glutamine ve BCAA
Creatine Monohidrat

PHASE II :
Pro-Energy Matrix Karışımı

PHASE III :
Functional Lean Lipid Matrix
CLA ve Keten Tohumu Yağı , her ölçekte 7,8 gr bcaa ürün bence denemeye değer bb.com'da aratıp bakabilirsiniz yüksek puan almış fiyatıda uygun geldi isteyene site adresini atarım.

Eklentiler

• 4d.jpg
    4d.jpg
    49,4 KB · Görüntüleme: 1.010
Son düzenleyen: Moderatör:
2 gram seker var ancak tolere edilir :)

Creatine vs var wheyden ziyade gainer modunda.

CLA ve keten tohumu yagi guzel ozellikler.

Denenmeye deger bir urun.

PS: resim ekledim Selim4141.

En kısa zamanda alıp tadını sizlerle paylaşacağım :)

Benimde dikkatimi çekti bu ürün şuan nitrotech kullanıyorum memnun kaldım diyebilirim bittiğinde bu ürünü yada 4D HARDCORE MASS PHASE 4.5 KG yi almayı düşünüyorum kilo almak için bi deneyen olup paylaşırsa tecrübesini güzel olacak .. optimum Hydrobuilder ile benzer bi ürün gibi

creatine icermese alirdim da simdi gereksiz siskinlik istemiyorum, bulk yapanlar icin ideal. hydrobuilder'a rakip gelmis sanirim deneyen yazsin fena gorunmuyor icindekiler.

ben de aldım bugün.. geri iade etsem mi? faydalı olur mu marka kalitesi nedir hiçbir fikrim yok..

sizce deneyim mi? gidip optimum gold wheyle değiştireyim mi?

edit: deneyeceğim... sizle de paylaşırım durumu.

Son düzenleme:
Türkiyeye geleli daha 1 ay ya oldu ya olmadı bu ürün salonda hocamızda getirtmiş 140 TL civarı bir fiyatı var Strawberry 10 LB sesinin fiyatıda arasında 50 tl oynuyor...

Denemek için Aralıkta 1 adet edineceğim

çileklisinin tadı gayet güzel (özellikle sütle)...çok çok az topaklanma yapıyor ama gaspari myofusiondan iyi karıştıgı aşikar...
tek aklıma takılan olay köpürmesi..biraz fazlaca köpürüyor karışınca normal mi bilemiyorum :)
ertesi günkü antrenmana çok iyi hazırlıyor bu konuda sıkıntı yok..bakalım 1 kutu bitince gelişimim ne olacak :)

not: sabah kalkınca ve antrenmandan hemen sonra kullanıyorum

Kullandığım en kötü protein tozu.. Bünyede hiç bir toz gaz yapmazken, bu gaz ve karın ağrısı yapıyor. Bunu kullanan bir arkadaş ta aynı durumdan müzdarip. BB.com ' da yüksek raiting almış ama 7 kişi vermiş sadece bu ortalamayı.. Tadına değinmiyorum, hydro builder çilek seven biri olarak bunun tadı beni çilekten soğuttu. Aşırı topak yapıyor, doğru düzgün içemediğim için etkisini de göremedim. Bu sadece sabah proteini olur bende.. Bitince de bir daha almam..

4DN Whey Phase 5lb aldım bugün onu sizce nasıl kullanmalıyım ? antremana başlamadan 20dk önce mi yoksa 1 saat önce mi ?

4DN Whey Phase 5lb aldım bugün onu sizce nasıl kullanmalıyım ? antremana başlamadan 20dk önce mi yoksa 1 saat önce mi ?

Sabah kalkinca kullan ve arzu edersen ikinci olcegi idman sonrasi.

Idman oncesi kullanim gereksiz bir kullanim.

Ürünü dün aldım 2,3 kilogramı 120 YTL. Henüz deneme fırsatım olmadı ama içerik/fiyat oranı bence çok iyi. Denemeye değer olduğunu düşünüyorum. Bu üründen önce nitro-tech kullanıyordum ve gayet memnundum, bakalım bu nasılmış. 1 hafta kullanıp ilk izlenimlerimi paylaşacağım

Ürünü dün aldım 2,3 kilogramı 120 YTL. Henüz deneme fırsatım olmadı ama içerik/fiyat oranı bence çok iyi. Denemeye değer olduğunu düşünüyorum. Bu üründen önce nitro-tech kullanıyordum ve gayet memnundum, bakalım bu nasılmış. 1 hafta kullanıp ilk izlenimlerimi paylaşacağım

bekliyorum izlenimlerini.
fiyat açısından gayet uygun bence de aklımda yok değil.

sabah kalkınca 1 ölçek ve spor sonrası 1 ölçek almaya devam ediyorum..

köpürme dışında olumsuz bir etki görmedim..sivilce yapmıyor,karın ağrısı ishal vs yapmadı, topaklanma yok denecek kadar az (hele ki myofusionla karşılaştırınca) ve en güzeli ertesi güne çok iyi hazırlıyor..

bakalım kullanmaya devam bench_O

****** peşin 120 tl gibi bir fiyata veriyor
myofusiondan daha iyi olduğunu söylüyor.Zaten aşağı yukarı protein tozlarının yapabilecekliri aynıdır diye düşünüyorum.denemek lazım memnun kalanlar varmış bakalım.

sabah kalkınca 1 ölçek ve spor sonrası 1 ölçek almaya devam ediyorum..

köpürme dışında olumsuz bir etki görmedim..sivilce yapmıyor,karın ağrısı ishal vs yapmadı, topaklanma yok denecek kadar az (hele ki myofusionla karşılaştırınca) ve en güzeli ertesi güne çok iyi hazırlıyor..

bakalım kullanmaya devam bench_O
alt tarafı bir protein tozundan bahsediyorsun,seni ertesi güne nasıl çok iyi hazırlıyor olabilir :)

alt tarafı bir protein tozundan bahsediyorsun,seni ertesi güne nasıl çok iyi hazırlıyor olabilir :)

ürünün içinde ek olarak creatine monohydrate da var.arkadaşın enerjisine bu etki göstermiş olabilir.şaşırmamak lazım.daha önce nitro tech gibi ürünler kullanmayan birisi için enerji patlaması söz konusu olabilir :)

Back
Yukarı