• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

5,5 ay kilo verme+ hacım calısması

mrb ben 5.5 aydır bu sporu yapıyorum 105 108 kılo cıvarındaydım. Zamanında cok fazla dalga gecılmesı uzerıne spora basladım . Suan hacım calısmasına devam edıyorum herhangı bır kur kullanmadım geçmıs ölculerımı hatırlamıorum ama suankı kılom 82 boy 1.94 kol 40cm

Eklentiler

• 406301_291666254212988_1735689631_n.jpg
    406301_291666254212988_1735689631_n.jpg
    48,1 KB · Görüntüleme: 921
3. ay kiloları verdgm vucudumu topladgm zamanlar

Eklentiler

• 2.jpg
    2.jpg
    82,2 KB · Görüntüleme: 829
4 ay hacım antremanlarına basladıgım zamanlar

Eklentiler

• 5.jpg
    5.jpg
    98,8 KB · Görüntüleme: 756
şuanki resmini koysan iyi olur çünkü 2. postunda koyduğun foto da kollar 40 gibi durmuyor.

5, ay hacım calısmasına devam ettgm zamanlar. kolum 40 cm ölçuldu hep boyum uzun oldugundan bellı olmayabılır... ılk resımde yuzum boyalı o yuzden göstermemek ıcın kapadım sorulmadan soyleyeyım

Eklentiler

• 3.jpg
    3.jpg
    86,6 KB · Görüntüleme: 632
  • 4.jpg
    4.jpg
    62,2 KB · Görüntüleme: 700
  • 1.jpg
    1.jpg
    114,7 KB · Görüntüleme: 669
Sevgili kocyumurtası 40 cm kol göremiyorum ben.Bir yanlışlık olabilir mi?
Ayrıca vücudu karşıdan gören göğüs ve sırt resimlerini koymalısın yorum yapmak çok zor bu resimlerle.
Başarılar.

40 cm olması zor resimlere göre. forum kullarına göre fotolarını koyarsan çok iyi olur.

birde ölçülerini soğukken al sıcakken alma. sıcakken benimde kollar 42 çıkıyo ama soğuk ken 41

40 cm olması zor resimlere göre. forum kullarına göre fotolarını koyarsan çok iyi olur.

birde ölçülerini soğukken al sıcakken alma. sıcakken benimde kollar 42 çıkıyo ama soğuk ken 41

arkadasım boyum 1.94 kolum uzun ben yalan sölemıyorum. ve 40cm sıcakken istdgnız pozları cekıcegım pek fotojenık degilim. BU sefer metreyle ölçu alırkende çekıcegım bu forumda neden böle olaylar oluyor anlamıyorum. SAYGILARIMLA. ben 108 kılodan 82 ye dustum buda benım ıcın kendımce basarı yorum yapamasan bıle saygı gostermen gerekıyor. 5,5 aydır yapıyorum 3 ay sadece kılo vermekle ugrastım önceden yag fıcısıydım fotomdada gozukuyor bu iki. 2 aydır sadece hacımle ugrasıyorum 2 ayda ne kadar cok kas yapılabılırkı buda 3. benım boyum uzun omuz ve gogus ölculerımde uzun dogal olarak kol ölcumde buyuk ve kesınlıkle 40 cm sıcakken sogukkende ölçmedım bır atma olayı yok hem yalan söyleyıp övgu almak yerıne gerceklerı duyup ona göre kendımı gelıştırmem benım ıcın daha ıyı olucak. eksık yanlarımı söylemeyen kişiler yorum yazmasın ben ego patlaması yasayan bırı degilim 5.5 aya gore before after nasıl olmus onu soruyorum sadece eksıkse yada 5.5 ayda daha fazlasını yapabılırsın tarzında söylenirse laf etmem dogrusunu anlamaya calısırım sonucta ınsanlar bılgılerını paylaşarak bır seyler ögrenıyor çamur atarak degil. thums:

Son düzenleme:
tebrikler büyük bir iş başarmışsın diğer arkadaşlar kolun büyüklüğüne değil resimdeki başarının büyüklüğüne baksalar daha farklı yorumlayabilirlerdi. :)

Wowwww cok basarılı demek yorumsa sen iyi yorumlamışsın.
Saglıklı yorum demek üyeye yol gösteren eksiklerini ve yaptıgı yanlısları belirten yorum demektir.
Bunun icinde forum kurallarına uyularak fikir edinmeye elverisli resimler konulmalıdır.
O kurallar keyif nedeniyle konulmuyor.
Herkese basarılar.

Cepten yazıyorum imla hatalari icin kusura bakılmasın.

c4 dıye bır supplement aldım bastıgım kıloları 20 kg arttırdım özellıkle bench press vs gıbı . cok etkılı bır urun. kol antremanlarından 1 gun önce bacak gırıorum testesteron salgılamasını hızlandırmak ıcın

6.5 ay olmasını beklıyorum ıstedıgınız pozlardan bır kaç foto cekıcegım
Daha düzenli bi şekilde fotoları yan yana koyarsan daha net cvpler verilecektir uzun soluklu sporlar iyi zayıflamışsın Hacimlen yeni fotolarını bekliyoruz bakalım değişimi görücez.bench_O

Wowwww cok basarılı demek yorumsa sen iyi yorumlamışsın.
Saglıklı yorum demek üyeye yol gösteren eksiklerini ve yaptıgı yanlısları belirten yorum demektir.
Bunun icinde forum kurallarına uyularak fikir edinmeye elverisli resimler konulmalıdır.
O kurallar keyif nedeniyle konulmuyor.
Herkese basarılar.

Cepten yazıyorum imla hatalari icin kusura bakılmasın.

ben hiçkimseye hadi wooww çok iyi gelişmissin diye yorum yapın demedim.Resmen arkadaşa yalancı demeye geitrmişssiniz ha "kollar 40 gibi durmuyor" demişsiniz ha "hadi ordan kolpacı kollar 40 diyo bide" demişsiniz.Ya siz bilip bilmeden yorum yapıyorsunuz yada arkadaş pozitif tam sayıları bilmiyor.

Back
Yukarı