Turgut Rustem
Üye
5-6 % yağ oranı nasıldır? Vücutta az kas bile olsa, daha sert görünür diyorlar, ama ne kadar doğru bilemedim.
Bu yağ oranında yüz ve vücut hatları belli olur mu?
Steroid kullanmiyorsan imkansiz. Daha dogrusu imkansiz degilde, o yag oranina dustugunde gosterecek pek birsey kalmaz.5-6 % yağ oranı nasıldır? Vücutta az kas bile olsa, daha sert görünür diyorlar, ama ne kadar doğru bilemedim.
Peki, 7-8% olur mu? şu anda yağ oranım hızlıca azalmaya başlıyor. 10-11 şu anda.Steroid kullanmiyorsan imkansiz. Daha dogrusu imkansiz degilde, o yag oranina dustugunde gosterecek pek birsey kalmaz.
XS tshirt falan giyersin. Manasiz.
Peki, 7-8% olur mu? şu anda yağ oranım hızlıca azalmaya başlıyor. 10-11 şu anda.
Hayır, yüzüm yağlı göründüğü için, yüzümün sert hatlı olmasını istiyorum. Yani "şişman" görüntüsünden kurtulmak istiyorum. Bunun için duyduğum kadarıyla, yağ oranının 7% olması lazım. Ne kadar doğru bilemem.%7 yag oranini ne yapacaksin, yarismaya mi hazirlaniyorsun?
%10 yag oraninda yuzun hatli degilse %7'de de cok birsey degismez. Genetik.Hayır, yüzüm yağlı göründüğü için, yüzümün sert hatlı olmasını istiyorum. Yani "şişman" görüntüsünden kurtulmak istiyorum. Bunun için duyduğum kadarıyla, yağ oranının 7% olması lazım. Ne kadar doğru bilemem.
anladım, teşekkürler. Ama yine de vücut hatları için deneyeceğim.%10 yag oraninda yuzun hatli degilse %7'de de cok birsey degismez. Genetik.
Maksadım, bu kadar da kuru olmak değil. Sadece yüzüm toplu olduğu için, ne kadar kas yaparsam yapayım, hep "şişman" görünümlü oluyorum da, o yüzden yağ oranını düşürmek istiyordum. Şimdi hangi yağ oranını hedefleyeceğimi bilemedim![]()
Neden? sıkı bir diyet, supplementle de mi olmaz? Şimdiki hedef 7-8% civarı. Doğal yollarla bu yağ oranına inilemez mi?Yağ oranı hedefleyeezsinki istesende o yağ oranına gelemezsin