• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

5.Ay Bitimi

vücut fit ve güzel duruyo ama 5 aya göre bence az bide vücut ölçülerini yazsan daha iyi olur

sırt güzel ön vücut kötü
benchte 30 30 takıp basıyorm ama beslenemeye dıkkat etmedgm ıcn pek cıkmıo gogusler heralde ama yandan baya büyük duruyor.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 09:41 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 09:39 ----------

vücut fit ve güzel duruyo ama 5 aya göre bence az bide vücut ölçülerini yazsan daha iyi olur
yorum ıcın saol beslenmeme dikkat etmiyorum pek öğlen ölçüleri yazarım

anlamıyorum 5 aya göre şu vücuda nasıl az diyorsun.5 aydan bahsediyoruz ve karın hariç gayet başarılı tebrikler.kıskanan kişileri takma dostum :)

anlamıyorum 5 aya göre şu vücuda nasıl az diyorsun.5 aydan bahsediyoruz ve karın hariç gayet başarılı tebrikler.kıskanan kişileri takma dostum :)

saol dostum karnımın kötü gözüktüğünün bende farkındayım yaz ayı geldi her gun bisiklet ve sadece1 bölge calısıp şekile sokmaya calısıcam karnımı

Sırt ve bel güzel. Fakat daha önceki halinden fotoğraf koyarsan daha sağlıklı yorumlar yapılır dostum.
Ama şuanlık 5 ay için sadece sırt iyi gözüküyor.

Benchte 75-80 kg girebildiğine göre spor geçmişin var. Konu başında belirtin bunları.
spor geçmişim yok cok eskiden 6*7 sene futbol oynadım oakadar

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 18:27 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 18:25 ----------

Sırt ve bel güzel. Fakat daha önceki halinden fotoğraf koyarsan daha sağlıklı yorumlar yapılır dostum.
Ama şuanlık 5 ay için sadece sırt iyi gözüküyor.
tek sıkıntı goguslerde ve karında var gögüs iyide basıyorum yandan baya belli oluyor ancak karsıdan belli olmuyor
karna gelınce eskiden kalma yağlar hala karın bölgesınde onlarıda bisiklet mekikle yakmaya calıscambench_O

spor geçmişim yok cok eskiden 6*7 sene futbol oynadım oakadar

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 18:27 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 18:25 ----------

tek sıkıntı goguslerde ve karında var gögüs iyide basıyorum yandan baya belli oluyor ancak karsıdan belli olmuyor
karna gelınce eskiden kalma yağlar hala karın bölgesınde onlarıda bisiklet mekikle yakmaya calıscambench_O

Göğüste benimde aynı sorunum var sanırım genetik. Karın için kesinlikle bu videodaki hareketleri öneririm dostum.:
[YOUTUBE]https://www.youtube.com/watch?v=vkKCVCZe474[/YOUTUBE]
Ben bu video sayesinde gayet güzel bi karına ulaştım.

bu hareketlerin gerçek adını yazsanız daha iyi olur.düz sehpada sıkıştırma hangi hareket oluyor? alt göğüs için hangi hareket?
alt gögüs dumbell pullover
düz sehpahada sıkıştırmanın adını bulamadım ama normal dumbell press gibi basıp yukarda donduruyoruz dambelleri öyle acıklıyım

alt gögüs dumbell pullover
düz sehpahada sıkıştırmanın adını bulamadım ama normal dumbell press gibi basıp yukarda donduruyoruz dambelleri öyle acıklıyım

alt göğüs için dips yada decline bench press daha iyi olur.pullover izole bir hareket değildir alt göğüsü kesmek için iyi değil.kanatlara vurur.

flat bench press
incline dumbell bench press
cable crossover
dips

şeklinde olabilir.dipsi ağırlıklı olarak yapsan daha iyi olur.

geniş şınav ile göğüsü ısıtabilirsin yada boş barla düz bench press yaparak.

incline dumbell fly da iyi harekettir üst göğüsün ortasını doldurursun.

http://farm5.static.flickr.com/4038/4447044663_e5d6a34574_o.jpg

göğüsün tamamını çalıştırmalısın.

http://kaanlazayiflama.blogcu.com/ust-gogus-kasi-gelistirme/7264748

göğüste en çok unutulan dikkat edilmeyen yer üst göğüstür.

Son düzenleme:
Back
Yukarı