5 AYDIR GEÇMEYEN DİRSEK İÇİ AĞRISI

Merhaba arkadaşlar yaklaşık 5 ay önce spor yaparken Z barda yüksek kiloyla çalışırken zorlandığımı hissettim ama durmadım durmayıncada bıcak saplanır gibi bir ağrı girdi ardından 1 ay boyunca 1 kilo bile kaldıramadım kolumu hareket ettiremedim. bu sakatlık sonucu spora ara vermek zorunda kaldım ve geçen gün tekrar başladım. ısınmama rağmen aynı yerde eskisine nazaran daha az bir ağrı oldugunu farkettim. ne yapmam gerektiği hakkında bilgisi olan var mı , teşekkürler.

Aynı acı bendede oldu salonda afedersiniz gerizekLi bir insan beraber calisak dedi ve ağırlığı yükledi bana sende yaparsin dedi tabi hareketib formu yanlış bi sekilde yaptim ama dirsek pert
Halk arasında tenisci dirseği tabiri verilen sakatlanma nette arastir ağrıyan yere baş parmağını koy assa yukari bir sekilde mSaj uygula ve ardindan ağrıyan yere buz koy 5 dk filan bunu gunde 3-4 kez dene masaj çok önemli doktora gitme fizyoterapiste gitsen daha iyi olur oda sana masajlari göstercektir ayrıca tendonlarini kuvvetlendirki başka bir kas grubunda böyle olmasin
Sağlıkli sporlar

GT-S5660 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

bez parçasıyla sar en kötü antrenman sırasında eklem sıcak kalsın

güzel güzel ısıt her bölgeni paldır küldür aceleye gerek yok

Valla bu işin sifasi masaj birader nette arastir bak.youtubede ağır saglam iç dirswk ağrısı yaz bi incele

GT-S5660 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Back
Yukarı