5 Aylık Değişim İyi Gibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Selamlar arkadaslar :) Before - After bolumunu 2 ay once kullandm ama kndimi pek tarif edemedim eski fotolarida paylasamadim smdi duzgun bir sekilde paylasip sizden yardimlarinizi ve goruslerinizi almak isterim konuya goreyim
Önce ;
Kol ; 21-22
Kilo : 52
Boy : 1.74 filandi pek hatirlamiyom
Yaş ; 15
uploadfromtaptalk1446929479238.jpg
uploadfromtaptalk1446929490976.jpg

Sonra ;
Kol ; 29-30
Kilo ; 65
Boy ; 1.76
Yaş ; 16
uploadfromtaptalk1446929505377.jpg
uploadfromtaptalk1446929534367.jpg
uploadfromtaptalk1446929571783.jpeg
uploadfromtaptalk1446929594650.jpg

TURKCELL T40 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Antreman programim su ;
Pzt : Gogus - arka kol
Sali : Sirt - on kol
Carsamba : Bacak
Persembe : Dinleniyorum
Cuma : Omuz
Cumartesi : Bacak

Beslenme is :
Sabah ne yedigime dikkat ediyorum protein agirlikli beslenmeye calusiyorum sabah haric diger ogunler annem ne getirirse onu yiyorum.

Kardes kilo alisim iyi dedinde kaslanma filn yokmu ? :D onu merak ediyorum asıl :D

Antreman programim su ;
Pzt : Gogus - arka kol
Sali : Sirt - on kol
Carsamba : Bacak
Persembe : Dinleniyorum
Cuma : Omuz
Cumartesi : Bacak

Beslenme is :
Sabah ne yedigime dikkat ediyorum protein agirlikli beslenmeye calusiyorum sabah haric diger ogunler annem ne getirirse onu yiyorum.

Kardes kilo alisim iyi dedinde kaslanma filn yokmu ? :D onu merak ediyorum asıl :D

onceden cop gibiymissin tabimide baya kaslanmissin onceki haline gore gayet iyi gelisim ve bence kilo almanin kilo vermek kadsr zor oldugunu dusundugum icin kas kutlesi olarak kilo aldigini dusunuyorum en azindan cogunun o yuzden guzel yani tebrikler ileride dahada iyi olursun :D

Tebrik ederim gelişimin güzel. 5 aydır antreman programın bu şekildemi. Bende yeni başladım hemen hemen senin başlangıç halinle aynı durumdayım şuan. Tüm vücut yerine bendemi böyle çalışsam acaba 5 ayda böyle gelişim sağlayacaksam :)

Tebrik ederim gelişimin güzel. 5 aydır antreman programın bu şekildemi. Bende yeni başladım hemen hemen senin başlangıç halinle aynı durumdayım şuan. Tüm vücut yerine bendemi böyle çalışsam acaba 5 ayda böyle gelişim sağlayacaksam :)
Teşekkürler :D Evet kardeşim 5 aydır bu programı kullanıyorum. Sen bilirsin hocana veya bu işten gerçekten anlayan birisine sor öyle karar ver 5 aydır uğraşıyorum sana tüm vucud yerine böyle çalış dersem yanlış olabilir :)[DOUBLEPOST=1447027059][/DOUBLEPOST]
Vücudun gayet yapılı görünüyor fakat spordan önce mutlaka yarım saat kardiyo egersizlerine başlamanı ve yağ yakmanı tavsiye ederim karın kasların bir tek gelişmemiş vücuttaki yağı azaltırsan baklavalar daha belirgin olur başarılar ;)
Saol kardeşim tavsiyen için dikkate alacağım :)

Değerli üyemiz;
Başlığınız kilitlenip kapatılmıştır.

Kilitlenme Sebepleri :
- Fotoğraf ekleme kurallarına uyulmamıştır!

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı