Celldweller
Üye
Sizce 5 ay için güzel hacim alınmış mı?
72 den 80 e çıktım birde kolu hatırlıyorum
Sıkarken 32 ydi 36.5 e çıktı
Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
Jinekomasti var göstermek istemiyorum o yüzdenVucut gelistirme forumundasin atlet ile foto koymanin mantigi nedir?
zaten yuzunu gostermiyorsun, jinekomastili foto koysan ne koymasan ne, gelisimini anca o sekilde yorumlayabilir herkes..Jinekomasti var göstermek istemiyorum o yüzden
Jinekomastin hakkinda gelecek icin bir dusuncen varmi . Bendede jinekomaati varda ondan soruyorumJinekomasti var göstermek istemiyorum o yüzden
Ameliyat olmayı düşünüyorumJinekomastin hakkinda gelecek icin bir dusuncen varmi . Bendede jinekomaati varda ondan soruyorum
Tamamen gunluk kalori ihtiyacin ile alakali. Bence basit karb almamalisin...Ben günde 2300-2400 kcal da tutuyorum da karbları basit şeker olarak alıyorum yağlanma yaparmı sonuçta dirty bulk yapar gibi 3000~ kalori almıyorum
Demek istediğiniz eğer 2400 kaloriye ihtiyaç duyuyosam yeterince proteinle beraber temiz de kirlide beslensem yağ almam değil mi ? Bu benim için önemlide o yüzden üzerinde çok duruyorum ve de bu doğruysa neden basit karb alınmamalı?Tamamen gunluk kalori ihtiyacin ile alakali. Bence basit karb almamalisin...
Tam gobek deligi hizzamda benimde oyle bir cizgi var 1 yildir falan ve sabahlari belli olmuyor gun icinde ise kizarik kaliyor saniirim orda sıkıstigi icin oyle iz kaliyor zayiflayinca veya zamanla gecer heralde bife jinekomasti ameliyati olucaktim bende ama ne yazikki yasim 16 o yuzden izin vermediler bunun nedenini biliyomusun neden ameliyat olamiyorumDemek istediğiniz eğer 2400 kaloriye ihtiyaç duyuyosam yeterince proteinle beraber temiz de kirlide beslensem yağ almam değil mi ? Bu benim için önemlide o yüzden üzerinde çok duruyorum ve de bu doğruysa neden basit karb alınmamalı?
Bide karnımdaki çizgiler zayıflayınca geçer mi yoksa çatlak mı onlar
Ergenlikten çikmadan jino. ameliyatı olamazsin.Kendiliğinden geçme ıhtımali var cunkuTam gobek deligi hizzamda benimde oyle bir cizgi var 1 yildir falan ve sabahlari belli olmuyor gun icinde ise kizarik kaliyor saniirim orda sıkıstigi icin oyle iz kaliyor zayiflayinca veya zamanla gecer heralde bife jinekomasti ameliyati olucaktim bende ama ne yazikki yasim 16 o yuzden izin vermediler bunun nedenini biliyomusun neden ameliyat olamiyorum
Anladim ergeblikten cikmak ama cok genis bir kavram yani 23 24 yasindada cikabilir insan daha gecteErgenlikten çikmadan jino. ameliyatı olamazsin.Kendiliğinden geçme ıhtımali var cunku
Hayır öyle değil.Bende jinokomastı var mı yok mu diye öğrenmek ıcın hariciyeye gittim.Yaşimi sordu.24 diyince ultrasona yolladi.Tahminimce 20 yasina kadar beklerler.Anladim ergeblikten cikmak ama cok genis bir kavram yani 23 24 yasindada cikabilir insan daha gecte
Valla suan olabilsem olurum cidden estetigi cok bozuyor jinekomastiBen 18 im sınavlar bitsin yazın ameliyat olucam problem olmaz herhalde
Ama benim bildiğin 18 yaş altı aile izniyle olması gerekiyor
Saolun zaten elimden geldiğince sıkı çalışıyorumKollarındaki gelişim iyi görünüyor 5 aylık gelişim için güzel jenekomasti içinde sır,kanat,omuz,göğüs egzersizi öneriyorum başarılar![]()
Basit karbonhidratlar kan şekerini çabuk yükselttiği için yağ olarak depolanmaya daha meyilli, ve yağ yakım hızını düşürüyor.Demek istediğiniz eğer 2400 kaloriye ihtiyaç duyuyosam yeterince proteinle beraber temiz de kirlide beslensem yağ almam değil mi ? Bu benim için önemlide o yüzden üzerinde çok duruyorum ve de bu doğruysa neden basit karb alınmamalı?
Bide karnımdaki çizgiler zayıflayınca geçer mi yoksa çatlak mı onlar