• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

5 aylık spor sonrası gelişim

Saolun zaten elimden geldiğince sıkı çalışıyorum
Bi de genetiğim bu fotoğraflara göre değerlendirilirse normale göre iyimi ilerde yarışmalara girmeyi düşünüyorum o yüzden soruyorum
Genetiğin tabi ki de iyi sen çalış vücudunu daha iyi geliştir egzersizlerine çalış katılırsın yarışmalara genetiğim iyi ya da kötü olarak bakma gelişim gösterdikten sonra farkı anlayacaksın hiç bir sorunun kalmayacak jinekomasti görüntüsünü vücut geliştirme de görünümünü düzelte bilirsin ;)

Kollarla omuz çok iyi. Genetik açıdan bu açıdan sanslisin bence kolun 36.5 değil 40 cm duruyor omuzlarında iyi. Biceps damarlarının çıkması avantaj

Kollarla omuz çok iyi. Genetik açıdan bu açıdan sanslisin bence kolun 36.5 değil 40 cm duruyor omuzlarında iyi. Biceps damarlarının çıkması avantaj
Yorumunuz için teşekkürler kollarda evet damar çıkıyorda bu göbekte nasıl çıkoyor ben onu anlamıyorum :D bu arada dediğiniz şeyler güzel gaza getirdi yeniden teşekkürler

Back
Yukarı