Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
BOY:187
KG:85
YAS 24
1 SENEDİR BB YAPIYORUM.
duzenli beslenmem proteınler amınolar vs kullanıyorum.ayrıca ventolinde kullanıyorum.
biraz yaglanmam var ama vucudum fit.
Daha fazla gelısmek...
5 ay oncekı halim resımdekıdir. 1 yıldır dıyetsız ole sacma sapan cabaladım durdum. 1 ay gıttım 2 ay gıtmedım. 5 aydır hıc bozmadan bu hale geldim.yalan yanlıs bılgı yok.
bence sız bole açık arıyıp mılletın yuzune vurarak ınsanları spordan sogutursunuz.
ventolın'e gelince piyasadaki en guzel yag yakıcılardan bıtanesı kullanmayı bıldıgın surece. yasın gencse asırı kılon varsa ventolın kullanmanada bence bı sakınca yoktur. zaten forumda baya ıyı seyler yazıo hakkında.
işi gucu yok gıtmıs rakamlarla ugrasmıs ya dumbelllls
Vücut geliştirmeyle uğraşan birininde rakamla işi gücü yoksa zaten diyecek sözüm yok.Hadi bir heves açmışsın konunu al hevesini libidonu yükselt 5 ay için nede olsa iyi gelişim.
vallahi abi bunu gördükten sonra bende yapabilceğime inandım![]()
Tebrik ederim fakat çılgın bir değişim yok aslında. İlk resimle ikinci resme bakıldığında kollar yerinde sayıyormuş gibi. Ki ilk resimde zaten alt yapı belli oluyor. Hafif bir yağlanma varmış o gitmiş. Birde kılları kestiğin içinde daha farklı gözüküyor. Bir tek göğüste gelişim görüyorum ki 5 ayda takviye + beslenme + antreman + dinlenme bu dördüyle de yapılır. Yazımı yanlış anlama böyle devam edersen de daha güzel bir hal alırsın![]()
selamlar,
gelişimini ben de çok beğendim. Benzer vücut yapısına sahibiz fakat ben şu an ilk fotoğrafına daha yakın sayılırım, hafif yağlanma var.antrenman sonrası ya da öncesi fark etmez, şu mevsimde kardio çok zor oluyor, özellikle kısa ve sert şiddetli antrenman programı dahilinde.
Kardio olarak neler yaptın acaba?
kardeş bi şey sorcam kıllardan nasıl kurtuldun ya) beim vücut iyi de kıllar var ne yapcaz :d