bi kere protein falan önermeden direk amino asit önermesi çok abes.
hiçbir zaman şart değil.ama bi yerden sonra gelişim kaydetmek istiyorsan alman gerekiyor.
şahsen salon hocam başladığımdan 2-3 ay sonra bile gelip bana "gel sana protein alalım" falan demedi.ben sordum hocam almam gerekir mi diye evet alabilirsin artık dedi.hatta ilk ürünümü hocamdan değil başka bi yerden aldım.ürün önerdi ve bunu kullanabilirsin dedi.
şöyle yap hocanla konuş hangi marka ürünü falan almalıyım diye sor en son fiyatını sor ve " tamam ben bi araştırayım ona göre uygun olan yerden alırım" de.
ondan sonraki tepkilerine bak.eğer artık sen ek besin maddeleri hakkında soru sorarken isteksiz davranıyorsa bil ki sırf para kazanmak için seninle konuşmuştur.![]()
ben öyle çok gelişim kaydetmek istemiyorum yani istiyorumda olmasada olur. Amacım kilo almaktı zaten. Para için yaptığı belli ve canımı sıktı bunu yapması.
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 22:46 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 22:42 ----------
5 haftada 4 kiloyu nasıl aldın beslenme programını merak ettim![]()
Cidden benide çok şaşırttı okula patates götürüyourm 3 tane günde onu yiyorum. spordan sonra makarna yiyorum akşamları pilav tavuk filan. Muz fındık yani nerde karbonhidrat orda ben varım bence şimdiden öyle beslenme programı yapıpta harfi harfine uygulamak saçma