5. haftam ufak bir sorun

Herkese merhaba. Bu spora başlayalı 5 hafta oldu ve salonda yapıyorum. Kilo almak için başlamıştım ve amacım doğrultusunda iyi ilerliyorum.
başladığımda
boy 178
kilo 57 idi ve gerçekten cılızdım
şimdi ise
boy 178
kilo 61 vücudum toparlandı.
Fakat her tarafım irileşmesine rağmen göbeğim biraz fazla büyüdü ve zayıf göbekli bi insan oldum. Dışardan dikkatli bakmadıkça belli olmuyor ama böyle giderse göbekli olmaktan korkuyorum. Kadın hocama sordum kilo aldıktan sonra bakarız dedi ama ben onun bilgisine pek güvenmiyorum.
Sizce ne yapmalıyım?

evet ondan çok memnunum ama okula her gün patates götürüyorum 3 tane onları yiyorum makarna pilav karbonhidrata cok yükleniyorum bence sende dene spordan hemen sonra muz filan

bu yaşta çok sıkıntı olmaz kilo
ama illa göbeksiz kilo alcam diyorsan kemiklerini geliştir ilerde bu çok zor oluyor
spor yapark kilo almaya çalış
yani fazla cardio yapma
çok yağlı şeyler yeme coladan vs uzak dur
cipslerden nefret et
vs vs vs

zaten düzenli olarak yapıyorum sporumu cips kola bana uzak sayılır ve kemiklerimi nasıl geliştirebilirm. cevabın için teşekkür ederim

daha 5 hafta olmuş biraz sabret 2-3 ay olsun illaki bi değişim olacaktır ama olmuyorsa o zaman gelir konu açarsın.daha çok erken :)
zaten düzenli olarak yapıyorum sporumu cips kola bana uzak sayılır ve kemiklerimi nasıl geliştirebilirm. cevabın için teşekkür ederim
kemikleri geliştirmek istiyorsan kalsiyuma ihtiyacın var ve en sağlam kalsiyum süt ve süt ürünlerinde bulunur.hergün süt içersen kemiklerin gelişir ve sağlamlaşır. :)

daha 5 hafta olmuş biraz sabret 2-3 ay olsun illaki bi değişim olacaktır ama olmuyorsa o zaman gelir konu açarsın.daha çok erken :)

kemikleri geliştirmek istiyorsan kalsiyuma ihtiyacın var ve en sağlam kalsiyum süt ve süt ürünlerinde bulunur.hergün süt içersen kemiklerin gelişir ve sağlamlaşır. :)

süt yoğurt peynir tüketiyorum. gelişmede var vücudumda tek sorun göbeğim :). çok büyümesinden korkuyorum ve karın çalışmalarımı arttırmalı mıyım onu merak edıyorum. cevabın için teşekkür ederim

Back
Yukarı