başlığı beğenmeyenlerin yorum yazmalarına ve polemiklere sebebiyet vermelerine gerek yok..
modere etmekten ben yoruldum..
Akrephan bir daha uyarmam..mesajlarında sataşmalar olmasın..
Konuyu açan abicim, tok açın halinden anlamaz.. yorumlara baktım yarısı, yok böyle şeymi olur yok git iskender hamburger ye falan, iyi niyetinle bi konu açmışsın ama illa ki içine doldururlar böyle.
suan ben günlük is yerini sadece cay parası 1tl götürüyorum yani herseyi anlatır bu öğrenci hayatıda böledir ne verirseniz öğrenci onu kullanırbiraz tebessümle
parasızlığı emin olun hepinizden daha iyi biliyorumtartışmıyorum o nedenle sanırım uyarı almam![]()
parasızlığı emin olun hepinizden daha iyi biliyorum bende öğrenciyim ama konuyu sapıtan değişik değişik yorumlar olmuş yok keyfe bakmayın paranıza bakın gibi olaya açıklık getireyim
arkadaşa neden normal iskender almadığını sorduğumda (2 haftada 1 yerse 10 tl yani haftada bir tavuk iskenderle aynı fiyat) dışarda yapılanları sevmediğini söyledi ama tezata bak ki içine koyduğu malzemeleride o iskenderini yemediği dönerciden alıyoryahu oranın saçlasıyla tereyağını mı yemiyorsun
etini mi ? eğer salçasıyla tereyağıysa tamam anlarım ama onalrda senin marketten aldığından farklı salça-tereyağ almıyor (lokantada çalıştım biliyorum) ama etiyse işte orda dur dedim sana
etini dönerciden alıp eve getirip yapmanla ordaki dönercide yemen işin boyutunu değiştirmiş
ben cipsi hayatta yemiyorum lays hariç der gibi bi şey olmuş benim söylediğim laflar ona yoksa banane ancak tarif için teşekkür etmek düşer ama konu farklı ve saçma yerelere çekilmek isteniyor farkındayım
![]()
parasızlığı emin olun hepinizden daha iyi biliyorum
allah yardımcın olsun kardeşim neler çektigini az da olsa bilirimSevgili qokhaninci kardeşim;yazını okuyunca acı bir gülümseme oldu bendeilk önce verdigin tarif için teşekkürler Allah razıolsun niyetinin iyi oldugu ve bir yardım yapmak için yazdıgın okadar belli ki; acı gülümsemeye gelince ben kötü bir ögrencilik geçiren kesimdenim,memur çocuguyum şükür olsun gene işçi çocuguda olabilirdim(allah işçi çocuklarına yardım etsin memur böle) 3 kardeşiz biz 3 kardeşte okuyor.bizim evimizde kirada düşün babanın aldıgı kaça bölünüyor.bir harcın bedelini yedidüvel bilir.birde kyk çıkmaz sana ya...falanca yurt yada eve çıkarsın..neyse eve çıktım gelen üç kuruş zaten,birde hoyratsındır sende başkaları gibi olmak istersin...ii bir ayakkabı..spora gidip vücut yapmak...protein tozu:9neler ister deli gönül..biliyon mu kardeşim senin bu tarifi yaptım ben o anım geldi..bak kısaca okulun spor salonuna giderdim hr ay liste yenilenirdi binlerce ögrenci sıraya girerler(çogu gelmez,gelenlerde bir bakıp çıklımcıdır.geriye azınlık kalır ama her daha o gidici kitleyle boguşur...ah o listee) komedi bir paraya yazıldım ben!bir aleti 20 dakka bekledigimi bilirim..heryer tıklım tıklım.Neyse portein tozunu almak istedi deli gönül..hani iisinden olsun dedik..ama ii çok pahalı gr çok az..sonra düşündüm o zaman soya protein tozu olsun dedim 3500 aldım.inanırmısın o parayı 3 ayda ata ata biriktirdim.kas yaptım mı nerde o zamanlar...beslenme keşmekeş..kombiyi keşmekeş(m3 bakar parayı hesaplardık..gelende uzun gezeriz elimizden geldigince kapalıdır kombi
)..yav yazarken harbi sinirim bozuldu...ben o yemegi yaptım kardeşim ve hatıramı depreştirdin..yav konuyla ne kadar bütün oldu yazdıgım bilmiyom...duygusal adam mı oldum ne oldu bana bilmiyom..ama yazmak istedim kardeşim..Allah razı olsun..başlık yanlış ondan tepki çektin bence ben olsam;fukaralara özgü derdim....çünkü öle...neyse ALLAHA emanetle
******* ne uzattın benim dışarda yemememin sebebi yapılış ortamlarını sevmedigimdendir bimi de örnek verdim eti istedigin yerden alabilirsiniz ne taktın sevmediysen yapma zorlayan mı var al bunlarda yapanların resimleri damak zevki herkesin kendisindir kime ne
http://www.incicaps.com/c/lv6ogz2fm/
http://img525.imageshack.us/img525/3153/imgp2970b.jpg
http://www.incicaps.com/c/z66r4aa9m/
http://www.4gp.tw/bap/134046415910.jpg
Sayın Danny Boy öğrencilik yıllarımda cebimde 2 tl yi görünce sevinçten havalara uçan biriydim evdede sadece makarna piştiği günler oldu herkes tavuktu dönerdi hamburgerdi yiyemiyor eminim benim durumumda olanda çok vardı çok kötü günlerdi bazı yorumlarınızı okuyorum 5 tl ver günde ne olacak vs ama durum o kadar basit değil yani yanlış anlaşılmasın duygu sömürüsü yapmak değil amaç bir ekmekle çorbayla günlerini geçiren çok insan tanıdım zamanında çalışan kişiler örneğin adam kira ödüyor giyimi yemesi içmesi elde ne kalıyorki bunları sende biliyorsun amacım çok bilmişlik yapmak değil kesinlikle ama öğrencilik var birde öğrencilik var