Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
tesekkrler.[DOUBLEPOST=1401478826][/DOUBLEPOST]56 kiloda 39 cm kol gerçekten muazzam ölçüler tebrikler.
eyvallah tesekkr ederim.[DOUBLEPOST=1401478857][/DOUBLEPOST]Ölçüler çok iyi. Bence doğallığın hakkı verilmiş.
evt haklsın eksik olan cok bölege var[DOUBLEPOST=1401479012][/DOUBLEPOST]kanatlar iyi . göğüsler bir seviye daha büyük olmalı
cok tesekker ederim saoltebrikler abi çok estetik sağlam bi vücut çıkarmışsın
haklısın ama herkezin fikrine saygım var isteyen istedigini söleye bilir herkezin fikrine saydım var[DOUBLEPOST=1401479074][/DOUBLEPOST]Podyuma çıkmış birisine makarnadan bulgurdan bahsetmek nedir arkadaş.
Vucuda gelecek olursak çok orantılı görünüyor tebrik ederim. Bacakları merak etmiyo değilim.
inş önumuzdeki bi kac seneye söledigin kilolara ve oranlara ulasırımKol bence bayağı iyi
Kolay gelsin, 70 kio %3-5 yağ oranı ile görelim bide seni)) on numara olur.
gercekten ölctrmedim ama baya azyağ oranı kaç ?
düşüncelerinde haklısın yorum için saol resimlere gelince daha iyi bi makinadan daha net fotolar cekip koyarsan daha saglıklı bir yorum yapabilirim ama 8 ay için gayt iyi umarım daha iyi olucaksındır[DOUBLEPOST=1401563025][/DOUBLEPOST]Güzel vücudun var ama boyun az daha olsaymis daha iyi olurmuş bence kardeşim biraz daha hacme gitmelisin ben 8 aylik sporcuyum ful hacim calisiyorum foto koyuyorum yorum yaparsan sende sevinirim bilgilisidir yorumlara acigim![]()
![]()
![]()
Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
cok tesekkr ederimparamparça bi vücut helal olsun hocam spor hayatında başarılar![]()
cok teskkr ederimTebrik ederim örnek alınası müthiş bi vücuda sahipsin. Bu kiloda bu ölçülere sahip olman gerçekten inanılmaz. Özellikle kol ve göğüs ölçüne inanamadım resmen. Başarılarının devamını dilerim.![]()
Eyv saol dostum daha yolun basindayiz inşallah bizde senin gibi yagsiz bir vücuda sahip oluruzdüşüncelerinde haklısın yorum için saol resimlere gelince daha iyi bi makinadan daha net fotolar cekip koyarsan daha saglıklı bir yorum yapabilirim ama 8 ay için gayt iyi umarım daha iyi olucaksındır[DOUBLEPOST=1401563025][/DOUBLEPOST]
cok tesekkr ederim[DOUBLEPOST=1401563139][/DOUBLEPOST]
cok teskkr ederim![]()
56 kilo ve 168 boyda bu ölçüler imkansız gibi daha kısa olabilir misiniz, yada daha kilolu ?
k.bakmayın yalancı demek istememde inanamadım.
BOYUM 165[DOUBLEPOST=1402482555][/DOUBLEPOST]56 kilo ve 168 boyda bu ölçüler imkansız gibi daha kısa olabilir misiniz, yada daha kilolu ?
AYNN ÖLE MANTIKLI Bİ ACIKLAMA bana sölicek bişey bırakmamıssın[DOUBLEPOST=1402482663][/DOUBLEPOST]Dediğiniz doğru 56 kilo ve 168 boyunda olan birinin bu ölçülere sahip olması imkansız ancak bu abimiz 80 kilodan 56 kiloya düşmüş.
Yani bu ölçülere bu kiloda sahip olmamış, o yüzden mümkün.
evt bence yalancı deme zaten boyum 165 yarıstıgım klasman 168 classik badi 56 kiloda yars tartısındaki kilom ölcülerde kendini gösteryo zaten bence gördügüne inan..[DOUBLEPOST=1402482705][/DOUBLEPOST]56 kilo ve 168 boyda bu ölçüler imkansız gibi daha kısa olabilir misiniz, yada daha kilolu ?
genetikte olab,l,r ama yanlıs diyet demek daha dogru.hocam göğüs genetikmi yoksa sizmi önem vermediniz bu arada sırt omuz ve kolu beğendim baya bi estetiksiniz![]()
hmm nasıl yani diyetle ne alakası var merak ettim açıklama şansınız varmıBOYUM 165[DOUBLEPOST=1402482555][/DOUBLEPOST]
AYNN ÖLE MANTIKLI Bİ ACIKLAMA bana sölicek bişey bırakmamıssın[DOUBLEPOST=1402482663][/DOUBLEPOST]
evt bence yalancı deme zaten boyum 165 yarıstıgım klasman 168 classik badi 56 kiloda yars tartısındaki kilom ölcülerde kendini gösteryo zaten bence gördügüne inan..[DOUBLEPOST=1402482705][/DOUBLEPOST]
genetikte olab,l,r ama yanlıs diyet demek daha dogru.
Karbonhdrati bir ogun aldm diyet sresini uzun tuttlm bazi bolgelerde adele kaybi yasadm yerli acklmasi buhmm nasıl yani diyetle ne alakası var merak ettim açıklama şansınız varmı![]()