Mupina
Üye
Beyler abiler biraz motivasyona ihtiyacım var uzun süre hastaneden çıktıtan sonra tekrar başladım 53 -58 kg farkı buyrun.
https://www.hizliresim.com/PMOy75
https://www.hizliresim.com/PMOy75
Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
İşte bu yorumlara çok ihtiyacım var 65ten 53 düşünce moralim eksilere düştü :/ teşekkür ederim inşallah böyle devamKardeşim 5 Hafta İçin 5 Kilo İyi Bence Pek Kasma Kendini 1 Yıla Kendini Toparlarsın Böyle Devam Et Ama Karın Yağı Yapmamaya Dikkat Et Ve Hacim Kazanmaya Devam Et... Kolay Gelsin.![]()
Gayet güzel gidiyosunuz benim fikrim mass gainer kullanmayin acayip şeker iceriyor onun yerine pilav bulgur makarna daha fazla yemeye çalışın kilo aldikca hacim farki olacaktir 2 ay sonra creatine baslayabilirsiniz
İnceledim şeker orani gozukmuyor bunda 8 servis için 129 tl vermek bana biraz lüks geldi tabi sizin bütçenizi bilemem optimumun mass ürünü icerik olarak iyi ama dediğim gibi pahali birde çevremde mass ürünlerin genelde icerikte gozukmesede sekerli oldugunu duymustum daha önce kullanan arkadaslar yorum yaparsa daha iyi olur ben o 129 tl ye tavuk pilav makarnaya harcasaniz daha saglikli olacagi gorusundeyim ancak size kalmışOptimum serious mass içeriğinde %1 falan var herhalde şeker. Kötü karbonhidrat olarak bi şeker var herhalde onun dışında zararlı karbonhidrat yok siye biliyorum içeriğine göz atarmısınız bi![]()
Tabi tavuk konusunda haklısınız ama ben zaten fotoğraftada gördüğünüz gibi ectomorph bir vücut tipine sahibim ayrıca çay ocağım var ordada yeterince kalori harcıyorum tozuda zaten taksitle alırım ve 5.5 kiloluğunu alırım tek servis 1250 kcal suyla. Ben yarısını kullansam yeterİnceledim şeker orani gozukmuyor bunda 8 servis için 129 tl vermek bana biraz lüks geldi tabi sizin bütçenizi bilemem optimumun mass ürünü icerik olarak iyi ama dediğim gibi pahali birde çevremde mass ürünlerin genelde icerikte gozukmesede sekerli oldugunu duymustum daha önce kullanan arkadaslar yorum yaparsa daha iyi olur ben o 129 tl ye tavuk pilav makarnaya harcasaniz daha saglikli olacagi gorusundeyim ancak size kalmış
Geçmiş olsun hastanede olmanın sebebi apandis ameliyatımı oldun karnın da ameliyat izi var gibi görünüyor,kaslarının durumunda gelişim var öyle görünüyor tek sorun kilo onu da yakın zaman da düzeltirsen iyi ilerleme kaydedersin iyi bak kendini bol şans![]()