6.5 aylık değişim (20 kilo verdim)

queks

Üye
Yorumlarınızı ve özellikle bundan sonrası için tavsiyelerinizi bekliyorum...
bca6baad1f700a7afd3a0676ece2a290.jpg
9983fc8e1ffaef60a94ca7811e216bb2.jpg
dd93dc81849b3c5da41d46d7324e215c.jpg

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hocam fotoğrafı 6.5 ay önce çektim...
Eee sen niye skiny fat fat konusunda 1 yılda 20 kg verdiğini söyledin.yani sen 6,5ayda 20 kg verdin.bu yuzden de vücudun bu hale gelmis.sen günlük ortalama 1200 kcal kismissin bu da sende kas kaybı ve deri sarkması yaratmış.deri sarkması ancak amilyat ile olur.

Eee sen niye skiny fat fat konusunda 1 yılda 20 kg verdiğini söyledin.yani sen 6,5ayda 20 kg verdin.bu yuzden de vücudun bu hale gelmis.sen günlük ortalama 1200 kcal kismissin bu da sende kas kaybı ve deri sarkması yaratmış.deri sarkması ancak amilyat ile olur.
7 ayda 15 kilo verdim 2 aydır kilomu koruyorum kalori alımımı arttırdım. Kilo verme dönemimde protein alımım kilo başı 1 gram falandı 2 aydır 1.5 çıkardım . Evde sadece vücut ağırlığım ile antrenman yaptım yağ oranım arkadaş gibi fazlaydı ve sonuç sarkma diye bir şey yok. Ben bu şekilde yaptım yaşta 30a dayandı sonuç böyle değil.
Benim anlamadığım çok iyi yaptım diyor.

Moralini bozmak istemiyorum ama gerçekleri söylüyorum daha iyisini yapabilirsin bence yılma bu sana motivasyon olsun. Tavsiyem bulk falan yapma kilonu bir süre koru antrenman şiddetli yap dinlenme aralıklarını düşür.

7 ayda 15 kilo verdim 2 aydır kilomu koruyorum kalori alımımı arttırdım. Kilo verme dönemimde protein alımım kilo başı 1 gram falandı 2 aydır 1.5 çıkardım . Evde sadece vücut ağırlığım ile antrenman yaptım yağ oranım arkadaş gibi fazlaydı ve sonuç sarkma diye bir şey yok. Ben bu şekilde yaptım yaşta 30a dayandı sonuç böyle değil.
Benim anlamadığım çok iyi yaptım diyor.

Moralini bozmak istemiyorum ama gerçekleri söylüyorum daha iyisini yapabilirsin bence yılma bu sana motivasyon olsun. Tavsiyem bulk falan yapma kilonu bir süre koru antrenman şiddetli yap dinlenme aralıklarını düşür.
Dostum mesajı bana niye atıyorsun ki.kilolu olan ben değilim.

1 senede 20 kilo verdim arkadaşom
keşke ağırlık çalışssaydın daha sağlam bir vücut olurdu. Ama iyi kilo vermişssiniz tebrik ederim. :grinning:

Çalıştım zati:p hemde iyi çalıştım

Yorumlarınızı ve özellikle bundan sonrası için tavsiyelerinizi bekliyorum...

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
sarkan derilere soğuk su ile şoklama yap birde balık yağı ile su tüket araştırmalarıma göre bunlar sarkan deriyi besleyip sıklaşmasını sağlıyormuş

Back
Yukarı