• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

6.5 Aylık Gelişimim Tavsiye Öneri lütfen.

Requem

Üye
Merhaba Hocalarım,Dostlarım

Ben bu Spora 6.5 ay önce başladım 1.5 ayı Stat var burda onunla alt yapı yaptım sınav barfiks vb. Geri kalan 5 Ayımıda Salonda Calıştım Yorumlarınıza eleştrilerınıze açıgım ustalar
[NOT] Doğal beslenıyorum.

ilk Aylarıma ait Fotoğraf bulamadım K.bakmayın Bulunca bu konu altına o Resimlerimide koyacağım :P

30zpl.jpg

30zpu.jpg

Kol : Soguk 33.5-34

Kanat sırt Arkakol'a Eskiden fazla girmezdim Şimdi O bölgelerede Düzenli giriyorum ? Yorum eleştirilerinze açığım Saygılarla..

Evet 63 kiloyum usta Cok yiyorum artık Karnımda yağ oldu Ama Karın kaslarını Adonis (bel) kaslarında birşey yok o yağa rağmen görülüyorlar oda benım şaşırtıyor :D

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 11:07 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 11:03 ----------

3102c.jpg
Omuz' Triceps Kasları Ayrık bir şekilde belirgin Bunları buldum sonradan ekliyeyim dedim

Sırtım Zayıf ? değilmi arkadaşlar bana öyle geliyor :S

31031.jpg

Bu arada Yaş 16 Kilo 63 boy 180

90 kg makinede galiba serbest benchte pek olasılık vermiyorum?

kollar cok zayıf kalmış ama karın da gayet iyi duruyor diger yerlerde güzel kola yüklen biraz bence kolay gelsin:)

bencede serbest benchde 90 imkansız

ben yağ ve kilo oranımı aşagı çekene kadar anam agladı.
böyle genetlik şanslıları görünce üzülüyorum arkadaş :D

Niye üzülüon hangı amacta üzüldün anlayamadm üstad : D Genetigim cidden cok iyi cabuk hacım alıyorum ve Yağ sorunu yaşamıyorum -

dostum daha çok kilo almalısın tabi yağlanmadan alman lazım ama her türlü biraz yağlanacaksın tabiki ama bu seni üzmesin 75-80 kiloya vardığında definasyona girdiğinde çok güzel bir vucut çıkacaktır karşına

kendime üzülüyorum tabii ki :)
daha cıkmadı pack'ler belki aylarca yıllarca calışmam gerekecek.

seninkiler doguştan resmen :=)

karın dışında çok eksik bence ki o da zayıflığından.özellikle biceps triceps yok dencek kadar zayıf.ama onlarda olur elbet başarılar!

Peki Eksik yada iyi diyen arkadaşlar oncelikle teşekkür ederim. Kilo almak ıcın beslenme programına yarın başlıyorum.

Bir sorum olcak 1.5 Ay Stat alt yapı ve 5 aylık Salon Calışması Sence gelişim nasıl ? azmı gelişmişim tammı oturmuş gelişimim yoksa Genetigimde var Gelişim %70 in üzerindemidir ? %100 kuvvet artışı varda gelişimi göremıyorum kendimde :D Hergun gordugumden sizce nedir durum ?

90 kg basıcak vücud göremedim dostum

Back
Yukarı