Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
biliyorum da şöyle diyeyim madem yaz boyunca karın kaslarım kaybolsun istemedim ki zaten kışın daha iyi bulk olunuyor bildiğim kadarıyla.
Madem yazdım tamamını getireyim bari.
Sitede bulk nedir diye yazarsan karasan ın bir yazısı var gerçi 2006 senesinde yazılmış bir yazı bu sporda bilim sürekli kendini yenilemede ama oradan başlayabilirsin.
Tabi herşeyi hedeflerin doğrultusunda yapman gerek ama şu anki durumunla amacın sadece plaj vücudu olsa bile hacimlenmen lazım bunun için haliyle kilo alımı gerekli ki zaten 1.73 bolya 66 kilo az.
Bulkı genelde kışın yapma olayı ise bence insanların yazın hava sıcaklığının getirdiği bir uyuşukluk üşengeçlik olsun havuzud denizdi sürekli yemek aksatma olsun bu yüzden 3000-4000 kalorilere çıkamadığındandır. (Bu tamamiyle kişisel görüşüm)
Benden şimdilik bu kadar uslübün biraz sert olmuş olabilir ama zamanında bize sen iyisin sen iyisin dediler yerimizde saymakla geçirdik bu spor yıllarını. 17-18 yaşında yaptığım bodynin bana hiçbir getirisi olmadı şimdi düşünüyorum da o zamanlar ne kadar yanlış bilgilerle çalışmışım (Bu arada öyle bir yazmışım ki şu son paragrafı sanki yaş 30yaşım 21 )