• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

6.ay Bitim

aŞoT34

Yeni Üye
Slm arkadaşlar 6.ayımdayım. beslenme programı yapmıstım kendıme ama tam anlamıyla dıkkat gosteremedım hele son 1 hafta kala sabahlamalar mı dersın sabahlayarak antreman yapma mı dersın :( kötü geçti bir takım nedenlerden dolayı. Ama yinede ölçü alabildim..

4.Ay overtraing oldu koldan 1 cm kaybettim :S :( Ama tecrube yarattı.

Trapez son 2 ay çalıştım

Kg 67
Boy 175
Ölçüler Soğuktur. Şimdi ölçtüm.
Kol;
Sağ 36 Sol 35.5
Genel ölçü 80 gerçek ölçü 78

Omuz 120

Göğüs ; 100

Başlamadan önceki ölçülerim

Göğüs 89

Omuz 104

Kol 29

Kg 60

Bel 78 cm

6 Aydan bu yana 6-7 kg aldım, bel den hiç cm oynamadı 6 ay boyunca aynı kaldı. Bu 6 ay body hayatım için sadece tecrube oldu benim için. Şuan bıraktım bazı problemlerden dolayı. En kısa zamanda tekrar başladığımda 4/4lük bir düzen ile kısmetse giricem body hayatına :D

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

6.jpg

eksikler yok değil tabi ama altı ay için iyisin denile blir ama kütle yapmaya devam etmelisin biraz daha irileşmen lazım bence vucutcuyu ayıran özellikde irilikdir derim hep ondan çalışmaya devam

tşkler, evet kütle yapmayı bende istiyorum ama metabolizma işte.çok zor kg alıyorum. zaten ince bilekli kişiler çok zor kg alır, varsa aranızda kendılerıde bilir zaten.irilesmek ıcın et gibi ürünleri yemek gerek ben 1 ayda bile 1 kere et yiyemiyorum :) bileği kalın olan kişiler 1 parça ekmek yer yarar ama diğer kısım 1 tam ekmek yer yaramaz.aynı sekilde bileği ince kişilerin yağ oranı daha az olur.diğerlerinin daha cok olur kolayca yaglanır ve kg alır.bunlar sadece ornek tabii.ama inş tekrar başladıgımda yapıcaz bir türlü ne olursa olsun :)

Omuz gayet başarılı olmuş, Kol biraz eksik kalmış omuzun yanında diyecem ama 29 dan 36 ya gelmiş hiç az bir gelişim değil 6 ayda. Tebrikler.

saolun bu arada olculer nefes alınarak alınmadı. yani kanatları açınca omuz 128 cm falan oluyor.eski hoca öyle ölçüyordu :D

6 ay için başarılısın gerçekten. supplement kullanıyormusun? overtraing derken antrenman yapmadın bir sürede ondan dolayımı.

başlamadan önceki halini görebilsek çok daha iyi yorum yapabiliriz
şimdiki vücuduna bakarak şunu söyleyebilirim doğru yoldasın...

Kanatlar açıldı kalkışa hazırız kaptan. Kanatlar aşşağı doğru orantılı bir şekilde iniyor, Ama asıl dikkatimi çeken beline doğru olan çatlaklar oldu, bir anda çok mu kilo kaybı yaşadın?
Ayrıca sağ taraftaki nargile şişesi, masanın üstündeki tavla, dikkatlerden kaçmadı. Birde aynada kitap okuyan birinin yansıması var sanırım :D.

içki sigara kullanmıyorum yaş 18 daha :D ama bazen evdekı buyuklerımle rakı devırdiğim olur.kilo kaybı yaşamadım, 60 yazdım ama 59 kg başlamıştım bu spora.o çatlaklar buyuk ihtimal zorlamadan olsa gerek.sağ göğsüle koltuk altımın arasındada ufak bır çatlak var.ama beni rahatsız etmiyor o çatlaklar.hatta olsun istemiştim her zaman çatlak. :)

aynadaki babam, bulmaca çözüyor yada gazete okuyordu buyuk ıhtımal :)

Son düzenleme:
Back
Yukarı