• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

6. ay bitimi yaş 18

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Emre94C
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
eskı resımlerın varsa daha ıyı yorum yapabılırız

zorunlu pozlar yok, göğüs-arkakol-omuz- biceps-bacak..(önkol biceps pozu böyle verilmez son link serbest poz olmuş)
resimleri atmadan önce önizleme yaparsan sayfada ne kadar yer kapladığını görebilirsin..
görünen kadarıyla kanatların iyi belinin inceliğide sırt pozuna güzel bir görüntü katmış, diğer bölgeler için pozlar yetersiz, yüklersen daha net yorumlar yapılır..

zorunlu pozlar yok, göğüs-arkakol-omuz- biceps-bacak..(önkol biceps pozu böyle verilmez son link serbest poz olmuş)
resimleri atmadan önce önizleme yaparsan sayfada ne kadar yer kapladığını görebilirsin..
görünen kadarıyla kanatların iyi belinin inceliğide sırt pozuna güzel bir görüntü katmış, diğer bölgeler için pozlar yetersiz, yüklersen daha net yorumlar yapılır..
gögüs serbest duruşta belirgin oluyor zaten omuz sırt pozunda belli.Bacaklarım pek iyi değil zaten arka kol eksik doğru diyosun unutmuşum ekliyim birazdan çekip bu arada teşşekürler yorumun için thetramp

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 19:01 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 18:50 ----------

Trapez buda
http://e1210.hizliresim.com/12/q/f5xhk.jpg

fazla sırt yapma... bütün ekranımı kapladı...
kanatta pek yüklenmiyorum zaten artık az ağırlık fazla tekrar yapıyorum

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 22:00 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 21:56 ----------

kanat kasların iyi belinin inceliği ayrıca görüntüyü güzelleştirmiş ama diğer bölgeler pek belirgin değil kollarda iyi sanırsam ama bi kaç foto daha ekle
bi karnım kötü oda çalışmyorum yaza kadar bi hedefim var diğer sene başlıcam trapez fotografını eklicemtim de düzeltme butonunu bulamadım malesef

düzenleyemediğim için kaldı öyle.

Yok yanlış anlama Yorum Hoşuma gitti sadece Olur öyle bende çok koydum banada çok fırça çektiler Aldırma Ama düzeltmeyi öğren bir dahakine Sorun yaşamazsın Ve daha düzgün pozlar verki güzel Tavsiler Alasın uzun soluklu sporlar bench_O

Back
Yukarı