Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
resimlerin biraz eksik, ve ölçülerinide yazsan daha sağlıklı yorum yapılabilir..
ancak gördüğüm üzere, vücudun hacimlenme için müsait, 6 ayda derlenmiş toplanmış taşlar yerine oturmaya başlamış..
bence her ne yapıosan, egzersiz programın beslenme programın, aynen devam et ideal vücut için bi 2 sene geçmesi gerektiği kanısındayım..
kolay gelsin
öncelikle yorumlarınız için teşekkürler
başlangıç ölçülerim şimdiki ölçülerim
boy:170 cm. --
kilo:68 kg. ------------------ 69,5 kg.
bel:90 cm.------------------- 79 cm.
kol:30 cm.------------------- 37 cm.
omuz:110 cm.------------------- 119 cm.
(doğru ölçtümmü bilmiyorum.düşük omuzluydum)
kalça:99------------------- 94 cm.
göğüs:98--------------------------- 105 cm.(sırt gelişmesine bağlı artış galiba)
fotoğraf konusunda acemiyim.diğer arkadaşların fotoğraflarına bakarak,yeni fotoğraf çekip eklemeye çalışacağım
vücutçu arkadaşa katılmıyorum açıkçası..
6 ayda kolda 7 cm ölçü, ve bunun vücut ağırlığınızın değişmeden olması, vücudunuzun yaptıgınız
spora ve beslenmeye mükemmel tepki verdiğini gösteriyor.
aynı zamanda bel ölçünüz de azalmış ki, sakın şuanki programınızı değiştirmeyin ve
hacimlenmeye devam edin.. hacimlenme konusunda vücut yavaşlamaya başladıgı zaman
definasyon yapın, hem fazla yağlardan arınmış hem vücudu anabolik açıdan dinlendirmiş
hemde tekrar hacimlenmeye başladıgınız zaman vücudu şaşırtmış ve daha iyi sonuçlar alıo
olacaksınız..