Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
6 aydır fitness yapıyorum 800 gr kas kaybettim hata nerede
arkadaşlar yaklaşık 6 aydır vg yapıyorum protein tozu vb kullanmadım yüklediğim 2 fotoğraf arası aşağı yukarı 5 ay ve bu süreçte 800 gram kas kaybetmişim yağ yakma amaçlı boğazımı köküne kadar tutuyordum bu sonuçları aldıktan sonra da 0 ekmek yumurta et tavuk lor peyniri ve süt tüketiyorum programımı da fotoğraf olarak ekledim
şimdi sorularım şunlar
1-protein tozuna geçmeli miyim? geçersem hangisini önerirsiniz malum öğrenciyiz
2-programım iyi mi?
3-ekstra tavsiyelerinizi istiyorum lütfen yardımcı olun
Yeterli kalorinin çok altında beslenmenizden ötürü kas kaybı yaşadınız muhtemelen. Günlük almanız kalori miktarından 200 kalori daha düşüğünü alıp 5x5 gibi patlayıcı kuvvet antrenmanlarına yönelmenizi tavsiye ederim.
çok açıklamamışsın beslenmeni , kaç kalori alıyordun mesela? bir de yağ yakmak demek hiç bir şey yememek demek değildir. hayatın aktifse sporu 5-6 gün yapıyorsan haftada 200-300 gram karbonhidrat alıp bile kilo verebilirsin. eğer 3 gün gidiyorum ben diyorsan yine sıfırlamaman lazım karbonhidratı.