• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

6 aydır yapıorum eleştirilerinizi bekliyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ekonomik durumun iyi ise yag almadan hacim kazanacagin süplementler kullanabilirsin.ama bence biraz daha bekle

ben bu sporu yapmak ısterım sonuna kadarda gıtmek ısterım ama maddı durum bıraz el vermıyo yanı Allaha sukur ama bu ısı vapıcak kadar yok evt programlı calı. Beklemek evt zaten ben bu aralar duzenlı ıdman yapamıyorum okul felan

yorum

gögüslerde şu an için değil ama ileride sana sorun olmadan bindirme yap özellikle yanların daha simetri gözükmesi için dumbell benc yap birde kilo almalısın sanırım çok tekrar calışıyorsun gibi geldi bana 4x8 12 10 8 6 yı bi dene eksilterek yada agırlaştırarak piramit gibi yani

Al işte genetiğin sana verdiği bir güzellik.. Göğüslerin diğer bölgelerine oranla çok daha iyi gelişmiş. Kanatlar da fena deiL. Kol ve omuz yüklen şimdilik.

Evet eskilerden bakıodum :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı