Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
kanat da fazla calısablrsn büyük kas grubu biraz dha göğüs çalışabilrsn ama genel durum vücudun iyi. tebrikler. çalışmaya devam.
Ben çok beğendim gelişimi; vücut bayağı toparlamış kendini, her yerden de cm almış çok bariz...
Sanırım göğüslerin genetik olarak biraz zayıf, çalışılmadığından değil sanki... Çünkü kola bakıyorumda tricepsi atlamadan kol çalışmışsın çok güzel hacim gelmiş, şimdi bir çok yeri atlamadan giden her yere gayret gösteren bir adamın tutupda göğüsü es geçmesi imkansız. Çalışmışsın ama evvelden gelen aşırı bir zayıflık var gibi o bölgede, ama şuanki durumu iyi yani, toparlamış kendini hacminide aldırırsın artık ilerleyen dönemlerde...
Bana sadece belden biraz kaçmışsın gibi geldi ben o yüzden oyumu oraya verdim, yani 6 ayda baklava beklemiyoruz ama çizgilerin çıkması gerekirdi hafiften
Emek dolu bir çalışma başarılar![]()
göğüs ve karın çalış . başarılar
fotoların hepsını aynı gun mu çektin ?
teşekkürler kardeşim.karının üstüne gitmelisin ama genel olarak iyi
günde kaç kere ne yaparak bu ilerlemeyi kat ettin bir ilerleme war ama çok değil galiba antreman yada beslenme eksiklerin war
Vücudun yavaş yavaş oturmaya başlamış.
Şu an için gözüme ilk çarpan yerler -eksik olarak- göğüs ve mide oldu.
Yinede bir yerlerde eksik varmış gibi geldi bana. Ya antrenmanında yada beslenme programında eksiklik var gibi. Eğer bu ikisinden birinde eksikliğin varsa ve bu eksikliği giderirsen daha iyi olabilirsin. Tabi bunda genetik faktörüde etkili olabilir...
Sağlıklı ve başarılı bir spor hayatın olması dileğiyle , iyi günler ...
Edit:Ben göğüse oy verdim. Sonuçta kış mevsimindeyiz ve biraz yağlanma olsada beli ve mideyi Mart-Nisan aylarında düşünmeye başlayabilirsin bana göre...
tebrikler. arkadaşlarında da dediği gibi göğüs e birazdaha yüklenmelisin. omuz ve kollar gögüse göre çok ilerde.
ölçülerini de yazabilirsen çok iyi olur bir sonraki ölçü alımında neler değişmiş olduğunu görürüz.
iyi çalışmalar dilerim
gelişim iyi gözüküyor. devamını dilerim .
Yalnız aylık ortalama 600 gr kas alımı veya ramazanda 1.6 kg kas kaybı gibi şeylere fazla takılma . kulağa hiç mantıklı gelmiyor. ölçümler öyle demişsin ancak bu rakamlar neredeyse alınması ve kaybedilmesi olarak bakıldığında imkansız rakamlar. dediğim gibi bu ölçümler gerçekleri yansıtmaz . sen çalışmana , beslenmene dikkat et . doğru yoldasın .
dostum gelişim gayet iyi bence göğüs ve kanatlara biraz daha ağırlık verirsen daha da iyi olacağını düşünüyorum tebrikler aynı azimle devam
voltaj;443https://www.bodyforumtr.com/vbforum/newreply.php?do=postreply&t=44766865 dedi:omuz 51 mi ? o nasıl oluyor.? yanlış ölçtünüz galiba