Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
Hedefini ve metabolizmanı bilmiyorum ama 6 ay için çok daha iyi bir gelişme olabileceği düşünüyorum. biraz daha kilo alman gerek. en önemlisi ise diyetin. daha iyi gelişmemesinin nedeni bu konuda olan istikrarsızlık olabileceğini düşünüyorum. bu arada göğüs ve sırt çalışman faydalı olacaktır. karın biraz daha ertelenebilir. başarılarının devamını dilerim.
2 ay 'da 4 kg hiç fena değil hatta iyi bile sayılabilir.Gelişim gayet güzel olmuş. Darısı başıma diyorum. Benimde boy 1.79 ama kilo 64 kafa_ 2 ay oldu spora başlıyalı 60'tım başlamadan weight gainer yardımıyla 4 kilo aldım. Ama bahsedildiği gibi bi 75 kg vs. senin içinde iyi olabileceği düşüncesindeyim. Tavsiyelerinide bekliyorum. weightlifter
6 aylık çalışmayı konu baslıgında yazıyo zaten. neyse uzatma.fotoğraflarda tarih belirtmemişsin fotoshop yaptıgını sandım hitabınada dikkat et hadi kolay gelsın
teşekkürler yorumunuz için.Öncelikle şunu demeliyim fotoğraf çekilirken önceki ve sonraki pozlarını aynı şekilde yakalasaydın daha iyi olurdu çok hafif bişeyler olmuş yorumum şudur; şuan sana şuranı çalış demek bana pek doru gelmedi çünkü komple senin her bölgeni bacaklar dahil çalışman ve biraz daha oturaklı hale geldikten sonra eksik yerlerini sölememmiz doğru olacaktır çünkü daha başlangıçsın çalışman lazım eksiğin komple bir adele büyütme gerkli iyi çalışmalar kardeşim
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 23:18 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 23:12 ----------
bu arada önceki yazılanları fazla okuyamadım ortalık karışmış![]()
dostum arkadaşlar zaten belirtmiş ama ben yine de yazayım. bence beslenmene daha çok dikkat et. benim gördüğüm kadarıyla biraz kilo alsan hiç fena olmayacak. ayrıca bugünden itibaren düzenli bir karın çalışmasına başlamanı tavsiye ederim. ilk başlarda zorlar ama 1-2 hafta içinde alışırsın. çalışmadığın zaman kendini rahatsız hissedersin. ben ilk fotoğraflarını göremedim o yüzden gelişim sürecini bilemiyorum ama şu anda geldiğin durum çok iyi şahsi görüşüme göre. biraz kilo alıp biceps ve triceps ve sırta biraz daha yüklen. zaten omuz ve göğüs çalışıyorsun besbelli. alacağın kilolarla o kaslarda da büyük değişimler görürsün. ama karın şart.
sana iyi çalışmalar. çok doğru yoldasın...
2 ay 'da 4 kg hiç fena değil hatta iyi bile sayılabilir.
tabi bunu yag olarakmı yoksa kas olarakmı aldın oda onemli.
ben ilk iki ay 2 kilo aldım.
ama baslangıcta 69 kiloydum ben.
metobilzma ve genetik cok onemli etkenler.
bence benden basarılı ilerliyosun.
onemli olan azim ve devamlılık. bunu der bunu bilirim.