• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

6 Aylık Çalışma | Önce ve Sonra

Sizce Hangi Bölge Daha Çok Çalışılmalı ?

• Total voters
    393
  • Poll closed .
Herkese teşekkür ederim, yorumlarınız için.

foto'ları koyduğum tarihten itibaren 3 ay geçti.

ekstra olarak antrenman sonrası 20 dk kardiyo yapıyorum artık.

şu anki halim.

---

şuan 77 kg'dayım. (16.8 yağ)

yağ olarak 3 - 4 fazlam var sanırım. bu nedenle hocayla görüşerek ; " Vitalest L- Carnitine 1500 mg Gel with Vitamin C " aldım. yağ yakıcı olarak.

bu veya bu tarz ürünler kullanan arkadaşlar için etkili olup olmadığı konusunda yorum yazarsanız sevinirim.

Teşekkürler.

Şunu söylemek istiyorum.Vücut Geliştirmede şuraya ya da buraya yüklenmek felsefesi bende yoktur.Kimse beni burnu havada gibi algılamasın sakın.Siz Elinizden geleni yapın,gerekeni yapın.Vücut Geliştirme genel bir spordur.Her taraf geliştirilir.Yorumuma gelecek olursak da Gelişme çok iyi.Olumsuz yorum yapanlarda olacaktır burda Kulak asmayın.Devam edin.

Kolay Gelsin.

Şunu söylemek istiyorum.Vücut Geliştirmede şuraya ya da buraya yüklenmek felsefesi bende yoktur.Kimse beni burnu havada gibi algılamasın sakın.Siz Elinizden geleni yapın,gerekeni yapın.Vücut Geliştirme genel bir spordur.Her taraf geliştirilir.Yorumuma gelecek olursak da Gelişme çok iyi.Olumsuz yorum yapanlarda olacaktır burda Kulak asmayın.Devam edin.

Kolay Gelsin.
teşekkür ederim yorumlarınız için.

söyledikleriniz vg nin temel prensiplerinden zaten aksini söylemek imkansızdır bencede.

gelişim biraz yavaş gibime geldi beslenmen eksik olabilir. Suplement kullanıyor musun ??

Herkese teşekkür ederim, yorumlarınız için.

foto'ları koyduğum tarihten itibaren 3 ay geçti.

ekstra olarak antrenman sonrası 20 dk kardiyo yapıyorum artık.

şu anki halim.

---

şuan 77 kg'dayım. (16.8 yağ)

yağ olarak 3 - 4 fazlam var sanırım. bu nedenle hocayla görüşerek ; " Vitalest L- Carnitine 1500 mg Gel with Vitamin C " aldım. yağ yakıcı olarak.

bu veya bu tarz ürünler kullanan arkadaşlar için etkili olup olmadığı konusunda yorum yazarsanız sevinirim.

Teşekkürler.

gelişim biraz yavaş gibime geldi beslenmen eksik olabilir. Suplement kullanıyor musun ??

üstteki yorumumda yeni resmimi koymuştum. ve yağ yakıcı olarak, Vitalest L- Carnitine 1500 mg Gel with Vitamin C kullıyorum.

3. ayda Prostar %100 Whey Protein kullandım.

yap yakımıma yardımcı olması için L - Carnitine kullanmayı düşünüyorum.

Protein kullanmaya devam ediyor musun?

bence adeleyi buyutmen lazım bunun için Ağır Kaldır 3x8 Çalıs Temlleri 4x8 yap Haftada 3 gun calıs bır gun dınlen 1 gun calıs...

evet. ama 4/3'ü bitti. tamamı bittikten sonra L - Carnitine kullanmayı düşünüyorum. yağ oranımı düşürmek için.
Proteine devam etmeni öneririm.Yağ yakmayı Mayıs Haziran gibi definasyonda gerçekleştirirsin.

tartışmasız göğüs derim
ve antreman sonrası kardiyo önermem
yağ yakacam diye kas yakabilirsin

antreman sonrası cardioyu bırakıp boş bıgunüne koymalısın dıye dusunuyorum!daha olumlu olacağı fıkrındeyım!başarılar

Back
Yukarı